Antena Căutare

Ce gânduri au Ianis Hagi și Elena înainte de nuntă. Cine sunt nașii și ce spun mirii despre evenimentul de pe Domeniul Știrbey

Ianis Hagi și Elena promit o nuntă grandioasă, duminică, 14 iulie 2024, pe Domeniul Știrbey. Rugați într-un interviu pentru Observator să-și transmită un mesaj pentru ei din viitor, Elena a spus: „Să nu uităm să fim fericiți”. Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Galerie
Ianis Hagi și Elena se căsătoresc duminică | Observator

Ianis Hagi și Elena Tănase au oferit un interviu exclusiv pentru Observator. Cei doi au anunțat că totul este pregătit pentru o nuntă de neuitat. Ianis și Elena au vorbit emoționați și ținându-se de mână despre începuturile relației lor și această nuntă care le încununează iubirea. Decarul naționalei a mărturisit că încă de la început a știut că relația cu Elena nu poate fi decât ceva serios care duce la formarea unei famili.

Citește și: Istoricul Domeniului Știrbey, locul pe care Ianis Hagi și Elena l-au ales pentru petrecerea de nuntă. Imagini cu proprietatea

Ce spune Ianis Hagi despre nunta lui cu Elena. Cei doi ajung în fața altarului pe 14 iulie

„Va fi o seară de neuitat. Important e să ai respect, să te iubeşti. Conexiunea pe care o ai, noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație de copii, am simțit o emoție puternică. Sunt pentru prima dată indrăgostit, emoţiile sunt", a declarat Ianis Hagi.

„Încă din momentul în care ne-am întâlnit am știut că este sufletul meu pereche, îl știam dintotdeauna. Am lăsat timpul să decidă referitor la relaţia noastră", a povestit Elena Tănase.

„Totul este pregătit. Am avut parte de foarte mult ajutor. Tot ce mi-am dorit duminică sunt sigură că o să devină realitate”, a spus Elena.

„Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, a spus Ianis.

Nașii celor doi sunt un Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afaceriști din Constanța.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, în Bucureşti, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise în acest weekend de către posturile Antena.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi... Imagini din bucătăria unde se gătesc preparatele speciale pentru nunta lui Ianis Hagi. Ce dezvăluiri a făcut chef Orland...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x