Antena Căutare

Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi soției după ce Farul Constanța a devenit campioană. Marilena, apariție rară la brațul Regelui

Gică Hagi i-a transmis un mesaj soției sale, Marilena, imediat după victoria echipei Farul Constanța. Cum a fost văzută soția Regelui la vestiare.

colaj foto Gică Hagi și soția sa Galerie
Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi soției sale după ce Farul Constanța a câștigat campionatul | Hepta / Tik Tok

Gheorghe Hagi a sărbătorit cu mare fast momentul în care echipa antrenată de el, Farul Constanța a devenit campioana României. După ani de muncă, dedicare și multe investiții, echipa antrenată de el a obținut titlul de Campioana României. La interviurile de după meci, Gică Hagi a dezvăluit că a contat enorm pentru el sprijinul oferit de soția lui, Marilena.

Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au transmis

Ce gest a făcut Gică Hagi pentru soția lui după ce Farul Constanța a câștigat titlul de Campioana României

Regele s-a bucurat pe teren alături de jucătorii fotbalului și alături de el a fost și soția lui, Marinela, pe care rar o vedem în public. Antreonul a fost așteptat de soția lui vestiare, acolo unde a luat-o de mână. Marilena s-a bucurat enorm pentru victoria obținută de soțul ei, însă nici Gică Hagi nu a uitat să-i mulțumească pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor.

Când s-a dus spre vestiare, vizibil fericit că a reușit să câștige cu echipa pe care o antrenează de ani buni, Regele a spus că soției sale îi datorează totul și îi mulțumește că l-a sprijinit și nu i-a interzis niciodată să nu mai investească în fotbal.

„Prima care mă suportă e ea. Dacă mă vedeți acasă... O iubesc, ce să mai, și voi sunteți buni, că altfel...”, le-a spus Gică Hagi fotbaliștilor săi și jurnaliștilor prezenți.

Întrebat de jurnaliști ce mesaj îi transmite soției sale, Gică Hagi a punctat cât de important este ca partenerul să fie lângă tine dacă vrei să faci pași mari în carieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce mesaj îi dau soției? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți", a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Imagini rare cu Marilena, soția lui Gică Hagi, la Constanța

Soția lui Gică Hagi este o fire discretă și rar a fost văzută în public, însă a fost mereu în spatele Regelui și a celor doi copii ai lor: Ianis și Kira. Cu toate că nu a apărut prea des în public, de data aceasta a făcut o excepție și a fost văzută la brațul soțului ei la toate momentele importante ale serii. Soția antrenorului de fotbal a fost văzută imediat după meci cu un tricou personalizat cu noua campioană din fotbalul românesc. Marilena, în vârstă de 53 de ani, a mers de mână cu soțul ei să ia medalia de campion a antrenorului și s-au bucurat pe teren alături de jucătorii Farului. Ba mai mult, ea ar fi petrecut până dimineața alături de Gică Hagi și toți cei din echipa Farul.

Reacția Andreei Bododel, suportera înfocată a Farului, după victoria echipei la campionat. Apariția sexy în mijlocul jucătorilor

Fiind atât de aproape de Gică Hagi, Florin Răducioi, fost coechipier cu Regele a glumit despre Marilena spunând că probabil ar putea fi și ea antrenoare.

„Cred că Marilena poate să antreneze o echipă de fete, la cât fotbal vorbește Hagi și acasă, probabil”, a spus lorin Răducioiu, potrivit GSP.

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3. Bernie e în turul 3, la Campionatul Mondial. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY... Eliza Samara – Sun Yingsha LIVE VIDEO (14:40). Exclusiv în AntenaPLAY duel infernal împotriva celei mai bune jucătoare d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x