Antena Căutare

Reacția Andreei Bododel, suportera înfocată a Farului, după victoria echipei la campionat. Apariția sexy în mijlocul jucătorilor

Andreea Bododel a simțit bucuria victoriei alături de fotbaliștii Farului, dar și de antrenorul Gheorghe Hagi. Cea mai înfocată suporteră a echipei constănțene a publicat imagini de colecție de la sărbătoarea câștigului pe terenul din Ovidiu.

colaj foto Andreea Bododel Galerie
Andreea Bododel, suportera înfocată a Farului, a avut o apariție sexy în mijlocul jucătorilor | Antena 1 & Hepta

Andreea Bododel s-a remarcat în tribuna Farului în acest campionat din Liga 1. Vedeta TV a susținut echipa constanțeană și a bifat apariții sexy la meciurile din Ovidiu. Andreea Bododel nu a lipsit nici de la meciul decisiv cu FCSB, în urma căruia echipa lui Gheorghe Hagi a primit trofeul campionatului.

Citește și: Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au transmis

Cum a apărut Andreea Bododel pe terenul din Ovidiu, după ce Farul a câștigat campionatul

Andreea Bododel a coborât pe teren, după ce meciul s-a încheiat cu scorul 3-2 pentru echipa de la malul mării. Suportera s-a fotografiat în centrul jucătorilor. De asemenea, vedeta l-a felicitat și pe Gheorghe Hagi și s-a fotografiat cu el, ținând marele trofeu al campionatului.

Citește și: Gheorghe Hagi, apariție surprinzătoare pe scena iUmor. A făcut un roast acid în cadrul ediției speciale Super Goool

Așa cum i-a obișnuit pe fanii Farului, Andreea Bododel a întors toate privirile cu apariția ei sexy, buclele lejere și machiajul realizat cu nuanțe de albastru: „Ai mei campioni!”, a scris Andreea Bododel în dreptul fotografiilor realizate pe terenul din Ovidiu, în seara în care Farul a devenit pentru prima oară în istoria echipei câștigătoarea campionatului. Gheorghe Hagi a mai câștigat campionatul în 2017, cu Viitorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Farul a câștigat campionatul. Reacția emoționantă a lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi s-a bucurat alături de echipa lui de campioni. „Regele” a dansat, a cântat și a ținut mândru trofeul campionatului. „M-am îndrăgostit de a fi campion”, a spus marele fotbalist.

„M-am îndrăgostit de a fi campion, am făcut o minune la Constanţa! Titlul se planifică în vară. Dacă nu vin jucători, nu are ce să iasă. Eu doar am planificat cu staff-ul şi am fost inspirat în decizii.

Ştiam că e meciul în care se vor marca goluri multe. Ne bucurăm că am avut controlul. Acum suntem puternici, toată Constanţa e fericită! Acum trebuie să facem o echipă foarte bună. Nu mai suntem Viitorul, suntem Farul.

Dedic titlul jucătorilor. Eu am muncit cu ei şi ei au muncit cu mine. Şi bineînţeles, soţia că mă suportă şi copiii pe care îi am, amândoi. Ea m-a lăsat să cheltui toţi banii, e cu mine, e lângă mine. Când acasă lucrurile nu stau bine… m-a lăsat să cheltui bani, mulţi”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Citește și: Gică Popescu și Gică Hagi, suma generoasă donată pentru Turcia: „Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu uităm”

Vezi mai multe ştiri din sport în secţiunea de pe observatornews.ro

Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au tr... Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x