Antena Căutare

VIDEO: Ce pățești când îl calci pe Zlatan Ibrahimovic! Fază marcă înregistrată ”Ibracadabra” în Major League Soccer

Indiferent ce face, că înscrie, că lovește, că glumește, că ironizează, Zlatan Ibrahimovic iese mereu în prim-plan. Ieri, în meciul din Major League Soccer dintre echipa sa, LA Galaxy și Montreal Impact, ”Ibracadbra” a lovit din nou. De această dată la propriu.

Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat în meciul Montreal - LA Galaxy 0-0, în urma unei faze la care nu și-a putut stăpâni mândria. Călcat pe picior de Michael Petrasso, un jucător cu un cap mai mic decât el, suedezul și-a ieșit din fire și l-a altoit pe jucătorul gazdelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, arbitrul nu a acordat nicio sancțiune disciplinară, însă după vederea reluării Zlatan a fost eliminat, iar Petrasso avertizat cu ”galben”. Este prima eliminare a lui Ibrahimovici în MLS. Suedezul are și 3 goluri în primele 8 meciuri jucate la LA Galaxy.

Deși a evoluat în 10 oameni din minutul 40, după eliminarea lui Zlatan, LA Galaxy s-a impus cu 1-0.

BREAKING NEWS! A fost anunțat urmașul lui Arsene Wenger la Arsenal. ”Specialistul” în Europa League, Unai Emery, noul te... Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x