Antena Căutare

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Playoff-ul s-a încheiat, fotbalul din România continuă cu lupta pentru evitarea retrogradării. Virtual retrogradata Juventus București primește azi vizita Concordiei Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus - Concordia este live video online de la ora 20:45.

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Dacă Juventus e gata de matineu, Concordia Chiajna luptă din răsputeri pentru a ocupa un loc salvator. În acest moment, trupa lui Ionuț Badea se află pe un loc problematic, mai ales după eșecul umilitor cu Dinamo. Cu cele 26 de puncte acumulate, ilfovenii au nevoie obligatorie de victorie pentru a nu tremura în final de sezon. Prima echipă care cade direct, ACS Poli, are 23 de puncte, iar cea de pe loc de baraj, Voluntari, are 25.

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. După victoria surpriză de la Voluntari, din 27 aprilie, Juventusul lui Marius Baciu a intrat în criză și a pierdut 4 meciuri la rând. Asta le-a și adus sfârșitul jucătorilor nou-promovatei în Liga 1. Runda trecută, Juventus a pierdut la Sepsi și totul s-a cam terminat. Concordia a fost umilită, acasă, de Dinamo, iar de acest lucru a profitat Mediașul, care a urcat pe locul 4.

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În tur, la Chiajna, Concordia s-a impus cu 2-1, după meci în care Juventus a avut 1-0 la pauză. Meciul de azi aduce față în față o echipă Juventus care nu face mare lucru acasă: 4 eșecuri în ultimele 4 meciuri, și o Concordia Chiajna care se descurcă bine afară: 2 victorii în ultimele 2 etape cu Sepsi și FC Botoșani, două echipe bune din Playout.

Juventus - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Cota pe victoria Concordiei scade de la o oră la alta. Plecată din 2,30, victoria trupei lui Bade a ajuns la 1,60 la unele case, Juventus primește 5,00 în creștere, iar remiza e cotată cu 3,70. Recomandăm un ”2 solist” fără emoții.

VIDEO: Ce pățești când îl calci pe Zlatan Ibrahimovic! Fază marcă înregistrată ”Ibracadabra” în Major League Soccer... Revista presei sportive, 22.05.2018: Dan Petrescu, ofertă uriașă din China; Spania, fără vedete de la Barcelona, Bayern ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x