Antena Căutare

CE Polo: Romania - Macedonia 12-10 / Tricolorii lupta pentru un loc la J.O. de la Londra

Romania a obtinut prima victorie de la Campionatul European de Polo din Olanda si mai poate spera la calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, din aceasta vara.

Tricolorii au invins Macedonia, scor 12-10 (scorul pe reprize: 1-1, 4-3, 4-3, 3-3), intr-o partida contand pentru grupa 7-12.


Meciul a fost insa unul foarte disputat. Macedonenii s-au batut ca niciodata si le-au pus multe probleme tricolorilor. Romania a condus insa in permanenta, chiar si la 4 goluri diferenta (9-5). Pe final, romanii au tinut de rezultat si au atacat de fiecare data la limita celor 30 de secunde.

Au marcat pentru "tricolori": Nicolae Diaconu 3 goluri, Kalman Kadar 3, Cosmin Radu 2, Alexandru Matei 2, Tiberiu Negrean 1 si Andrei Busila 1.

In urmatorul meci, Romania va intalni Croatia, pe 27 ianuarie, de la ora 15:00. Daca vor invinge, tricolorii se vor califica la turneul preolimpic. In cazul unei infrangeri, echipa pregatita de Istvan Kovacs se va duela cu invingatoarea meciului Spania - Olanda pentru a obtine locul 9 (cel care asigura participarea la turneul preolimpic).

foto: gsp.ro

Barcelona - Real Madrid 2-2 / Catalanii sunt in semifinalele Cupei Spaniei... AS: Jose Mourinho ar putea plati Realului 20 de milioane de euro daca pleaca in iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x