Antena Căutare

AS: Jose Mourinho ar putea plati Realului 20 de milioane de euro daca pleaca in iunie

Real Madrid ar putea despagubita cu suma de 20 de milioane de euro in cazul in care portughezul Jose Mourinho ar renunta la functia de antrenor, informeaza presa spaniola, citata de Mediafax.

Insa aceeasi clauza este specificata in contract si in cazul in care clubul madrilèn ar vrea sa-l demita pe lusitan.


Conform AS, suma corespunde celor doi ani de contract pe care Mourinho i-ar mai avea cu Real Madrid, el avand un salariu anual net de zece milioane de euro.

"Acestea sunt conditiile stabilite la semnarea contractului in 31 mai 2010 pana la 30 iunie 2014. Florentino Perez a dorit sa se asigure ca nu va fi lasat «cu ochii in soare», avand in vedere antecedentele lui Mourinho la FC Porto, Chelsea sau Inter, de unde a plecat cand a vrut" , scrie As.

Chiar si asa, presa spaniola sustine ca in cazul unei despartiri in vara, partile implicate vor incerca sa ajunga la o intelegere amiabila fara a se ajunge la plata a 20 de milioane de euro penalizare.

Jose Mourinho este hotarat sa renunte la banca tehnica a lui Real Madrid la 30 iunie, a scris presa spaniola in ultimele zile si il da posibil inlocuitor pe spaniolul Rafael Benitez.

Real Madrid intalneste, miercuri, pe Camp Nou, pe FC Barcelona, in mansa retur a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei. In tur, catalanii s-au impus, la Madrid, cu scorul de 2-1.

foto: EPA

CE Polo: Romania - Macedonia 12-10 / Tricolorii lupta pentru un loc la J.O. de la Londra... Novak Djokovic isi continua cursa pentru castigarea trofeului de la Melbourne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x