Ce s-a întâmplat cu Lavinia Miloșovici și cum arată acum sportiva. A luat ultima notă 10 din istorie la gimastică

Lavinia Mioloșovici este considerată cea mai valoroasă gimnastă româncă a anilor '90. Are în palmares 19 medalii mondiale și olimpice. Iată ce mai face sportiva care a luat nota 10 la finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona.

Lavinia Mioloșovici este considerată cea mai valoroasă gimnastă româncă a anilor '90. Are în palmares 19 medalii mondiale și olimpice

Profimediaimages.ro

În prezent, Lavinia Miloșovici are 44 de ani și este antrenoare la Lugoj. Sportiva s-a retras, în urmă cu mai bine de zece ani, din gimnastică, sportul pe care l-a iubit și practic cu drag.

Povestea Laviniei Miloșovici

Originară din Lugoj și crescând într-o familie de sportivi, Laviniei Miloșovici i-a venit natural să iubească sportul. Mama sa practica volei-ul, în vreme ce tatăl ei a fost luptător de lot național.

Citește și: Larisa Iordache nu va concura în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020. De ce s-a retras gimnasta

Încă de mică, ”Milo” mergea la sala de sport împreună cu tatăl său. Astfel, a cunoscut gustul gimnasticii de la o vârstă fragedă. De atunci, alături i-a avut pe părinții săi care au susținut-o la fiecare pas. Nu avea să regrete decizia de a îmbrățișa gimnastica pentru că Lavinia Miloșovici este ultima gimnastă care a primit nota de 10.

Chiar dacă lucrurile au mers cum și-a dorit în plan profesional, Lavinia nu a fost la fel de norocoasă în plan profesional. În urmă cu 12 ani, ea și-a pierdut copilul de patru ani din cauza unei boli a sistemului nervos.

Micuța sportivei s-a născut prematur, cu o greutate de 1,1 kg. Lavinia Miloșovici și soțul ei au depus eforturi mare pentru ca fetița lor să se însănătoșească.

Citește și: Jocurile Olimpice 2020. Care sunt cele mai frumoase sportive. Tânăra care conduce topul i-a refuzat pe cei de la Playboy

Au mers, inclusiv în China, pentru a o supune unui tratament de specialitate. Operația părea că a decurs bine, după cum anunțau specialiștii.

„Denisa Miloşovici a acceptat transplantul pe 31 iulie, iar operaţia a decurs normal. Acum fetiţa este într-o stare foarte bună. Sperăm ca, în scurt timp, aceasta să se vindece”, declara la vremea respectivă asistenta medicului care a realizat intervenția.

Citește și: Alica Schmidt, cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020, a primit o ofertă la care nu se aștepta

Din păcate, fetița Laviniei Miloșovici nu a rezistat. Lavinia Miloșovici mai are doi băieți: Cosmin Mihai, în vârstă de 8 ani și Andrei Nicolae, în vârstă de 4 ani.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole
Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri