Căutare Live

Alica Schmidt, cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020, a primit o ofertă la care nu se aștepta

Alica Schmidt, atleta care a fost numită cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020, nu și-ar fi imaginat niciodată că felul în care arată o va face mai faimoasă decât competența ei sportivă.

Alica Schmidt, atleta care a fost numită cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020, nu și-ar fi imaginat niciodată că felul în care arată o va face mai faimoasă decât competența ei sportivă.

Profimedia

Atleta nemțoaică în vârstă de 22 ani era gata să câștige prima ei medalie olimpică sâmbăta trecută la proba de ștafetă pentru femei 4 x 400 metri. Din nefericire, frumoasa blondină a fost descalificată pentru că a intrat în contact cu echipa din Jamaica.

Cu toate acestea, Schimdt ar putea fi selectată pentru a repreznta Germania la proba de ștafetă pentru femei 4 x 400 metri vinerea aceasta. De când a ajuns în satul olimpic, Alica a ținut neapărat să țină un jurnal cu tot ce vede și ce I se întâmplă la Jocurile Olimpice 2020.

Cât de mult se antrenează Alica Schmidt

Într-o postare pe Instagram, frumoasa ateltă a descries că pregătirile sunt în toi, totul merge bine și mâncarea e delicioasă.

Citește și: Câți bani dă statul român sportivilor care câștigă medalii la Jocurile Olimpice 2020, de la Tokyo

Pentru a concura la Jocurile Olimpice 2020, Alica s-a antrenat pentru a dobândi forță. Ea a descris întreg procesul.

“Aproximativ 30% din antrenamentul meu se concentrează pe forță. În majoritatea itmpului, fac exerciții explosive și exerciții full-body, acestea sunt în programul meu. Sunt foarte eficiente”, a explicat atleta din Germania.

Un alt țel de-al sportivei este să își întărească musculatura picioarelor, făcând genuflexiuni și fandări. Alica a povestit că se antrenează de 7-8 ori pe săptâmână până la 3 ore pentru a dobândi forță și rezistență, potrivit New York Post.

Ce ofertă neobișnuită a primit Alica Schmidt

Chiar dacă e o sportivă incredibilă, cu performanțe lăudabile, fanii și susținătorii echipei de sportivi care reprezintă Germania la Jocurile Olimpice nu au putut să treacă cu vederea faptul că Alica este foarte sexy, având o siluetă perfectă, pe care mutle femei și-ar dori-o și un chip angelic.

Alica a fost susținută de toți cei de acasă, fiind încurajată pentru a da randament la Jocurile Olimpice 2020. Deși e conșientă de atuurile sale fizice, Alica a susținut mereu că se focusează doar pe sport și antrenamentele fizice.

Citește și: Larisa Iordache nu va concura în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020. De ce s-a retras gimnasta

De asemenea, frumoasa blondină a menționat că a refuzat o ofertă primită de la revista Playboy pentru a poza nud. Cu toate acestea, ea a semnat un contract cu Puma, primind echipamente și sponsorizare din partea firmei care produce articole sportive pentru femei.

“Nu știu de ce am primit acest titlu. Este evident că pentru mine sportul contează. Sunt mii de fete pe Instagram care arată bine și nu au atât de mulți fani”, a spus Alica despre titlul pe care l-a dobândit fără ca măcar să intenționeze să fie cea mai sexy.

Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x