Antena Căutare

Ce se află în cutiile pe care le primesc sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 chiar când urcă pe podium

Sportivi medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, pe lângă medalia de aur, argint sau bronz, primesc și o cutie dreptunghiulară. Iată ce se află în  cutie.

Galerie
Toți fanii acestei competiții sportive s-au întrebat ce se află în acea cutie care este oferită drept cadou, pe lângă medalia prețioasă. | Profimedia

După ce primesc medaliile pentru performanțele obținute la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, sportivii primesc și o cutie dreptunghiulară și lungă chiar când se urcă pe podium. Toți fanii acestei competiții sportive s-au întrebat ce se află în acea cutie care este oferită drept cadou, pe lângă medalia prețioasă.

Ce conține cutia pe care o primesc atleții medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Mulți sportivi au arătat cât sunt de talentați și muncitori, reușind să primească recompense pe măsura performanței lor.

Citește și: Gimnastele Sabrina Voinea, Ana Bărbosu, Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman, performanțe uluitoare la Jocurile Olimpice de la Paris!

Articolul continuă după reclamă

Sportivi medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, pe lângă medalia de aur, argint sau bronz, primesc și o cutie dreptunghiulară. Iată ce se află în cutie.

Chiar dacă Jocurile Olimpice se țin o dată la patru ani, uneori poate fi dificil să ne amintim toate tradițiile care se păstrează și care sunt noutățile care apar în fiecare an.

După ce urmă pe podium și își primesc medaliile, sportivi primesc și o cutie dreptunghiulară și lungă drept cadou. Poza clasică cu medalia la gât și un zâmbet a devenit deja tradiție pentru fiecare medaliat în parte.

Cu toate acestea, toți apar ținând în mâini aceste cutii despre al cărui conținut nu se știa nimic până acum.

Citește și: Ce sume de bani primesc medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Sportivi care urcă pe podium sunt decorați de către membrii Comitetului Olimpic Internațional cu medaliile aferente performanței lor, dar și cu un premiu misterios.

Se pare că în acea cutie se află un suvenir, și anume posterul olimpiadei din acest an, care a fost desenat anul acesta de către artistul frances Ugo Gattoni.

Se spune că artistul a petrecut peste 2000 de ore în decursul a două luni pentru a desena posterul pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în stil de caricatură.

Citește și: Breaking News: David Popovici, campion olimpic de Ziua Imnului Național! Tânărul a câștigat medalia de aur la 200 de metri liber

Joachim Roncin, directorul de design de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a expicat că și-a dorit ca ilustrația să spună povestea Parisului în 2024, ca un fel de rezumat al întregului proiect.

Fanii competiției sportive se pot declara norocoși pentru că își pot achiziționa și ei un astfel de poster ca amintire, atât online, cât și direct de la eveniment.

Aseară, David Popovici a primit și el o astfel de cutie atunci când a urcat pe podium, după ce a primit medalia de aur la proba de 200 metri liber.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în Antena PLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Ce sume de bani primesc medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024... Bernadette Szocs s-a calificat în optimi la simplu la Jocurile Olimpice 2024. A învins-o pe ucraineanca Margaryta Pesots...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x