Antena Căutare

CFR Cluj si Otelul Galati, calificate in semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a trecut de Dinamo, pe teren propriu, scor 2-1, in prelungiri. “Cainii” au deschis scorul prin Alexe (62), insa ardelenii au intors rezultatul prin reusitele lui Bastos (65) si Gabi Muresan (101).

Formatia antrenata de Dorinel Munteanu s-a luptat eroic in Gruia, chiar daca a evoluat din minutul 31 in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Boubacar, care primit doua cartonase galbene intr-un sfert de ora.

Desi cu un om un minus Dinamo a izbutit deschiderea scorului in minutul 62, prin Alexe. Atacantul dinamovist a primit o pasa foarte buna in adancime, l-a fentat din corp pe Ivo Pinto si a inscris printre picioarele lui Felgueiras.

Ardelenii au restabilit egalitatea foarte repede la o faza la care intreaga defensiva dinamovista a fost ridiculizata. Ivo Pinto a scos mingea foarte bine in centrul careului pana la Bastos, care dupa ce in prima faza s-a facut ca trage si a culcat la pamant 3 dinamovisti, a sutat l-a coltul lung si l-a invins pe Balgradean.

Clujenii puteau evita prelungirile, insa Rui Pedro si Bastos nu l-au putut invinge pe Balgradean la aceeasi faza.

In minutul 101, gazdele au beneficiat de o lovitutra libera de la 22 de metri, iar Gabi Muresan a prins un sut-bomba la coltul scurt, fara nicio sansa pentru Balgradean.

"Cainii" au terminat partida cu doi oameni mai putin pe teren, dupa ce Nica a vazut si el cel de-al doilea cartonas galben si a fost trimis la vestiare.

CFR Cluj se califica, astfel, in semifinale unde va da piept cu invingatoarea meciului dintre Rapid ai Astra.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Felguieras - Ivo Pinto, Cadu (Vass '63), Piccolo, Camora - Luis Alberto (Hora '88), G. Muresan - Sougou, Rui Pedro, Bastos (Rada '111) - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu - C. Matei (L. Rus '59), Issa Ba (Scutaru '63), Alexe - Tucudean (Curtean '75). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Intr-o alta partida din "sferturi", Otelul Galati a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Ceahlaul Piatra Neamt. Meciul a fost intrerupt aproximativ o ora din cauza cetii. Golurile invingatorilor au fost marcate de Iorga '11 si Bajenaru '65.

FIFA sare in ajutorul Palestinei! Va reconstrui stadionul din Gaza... Tabela jucausa la Haifa: "Plictiseala mare, mon cher! Asa c-o dam pe Solitaire"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x