Antena Căutare

Ciao, Roberto! Chelsea l-a demis pe Di Matteo! Guardiola si Benitez, chemati la negocieri

Chelsea a anuntat pe site-ul oficial despartirea de antrenorul italian Roberto Di Matteo dupa infrangerea, scor 0-3, din meciul cu Juventus din Liga Campionilor. Pep Guardiola si Rafael Benitez, variantele lui Abramovici pentru salvarea sezonului pe Stamford Bridge.

Roman Abramovici l-a demis pe Roberto Di Matteo din functia de manager imediat dupa infrangerea rusinoasa a lui Chelsea, scor 0-3, in meciul de Liga Campionilor cu Juventus Torino.

Londonezii au demarat negocierile cu Pep Guardiola, dar au pregatita si varianta de rezerva in cazul in care fostul tehnician al Barcelonei va refuza oferta venita de pe Stamford Bridge. Presa din Anglia anunta ca Rafael Benitez a avut deja o discutie de principiu cu oficialii lui Chelsea.

Roberto Di Matteo a antrenat-o pe Chelsea timp de sase luni, fiind numit ca “principal” dupa demiterea lui Villas-Boas. Managerul italian a castigat sezonul trecut trofeul Champions League, dar a pierdut lamentabil Supercupa Europei, scor 1-4, in fata spaniolilor de la Atletico Madrid.

CFR-Braga 3-1 / Hattrickul lui Rui Pedro aduce primavara europeana la Cluj... VIDEO! Ronaldo slabeste pe ritmuri de Gangnam Style...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x