Căutare Live

Cine e și cum arată Maria Claudia Nechita, sportiva care s-a calificat în sferturile turneului de box la Jocurile Olimpice 2020

Maria Claudia Nechita se află foarte aproape de o medalie la Jocurile Olimpice 2020 care ar aduce multă mândrie în lumea boxului din România.

Maria Claudia Nechita, jucătoarea de box se află foarte aproape de o medalie la Jocurile Olimpice 2020 care ar aduce multă mândrie în lumea boxului din România.

Shutterstock

Pugilista Maria Claudia Nechita a ajuns până în sferturile turneului de box de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria sub 57 kilograme. Deși meciul a fost unul strâns, luptătoarea de box română a reușit să o înfrângă pe adversara ei din Somalia, Ramla Ali, prin decizie 5-0, în optimi, potrivit Hot News.

Prima pugilistă din România care obține o victorie la Jocurile Olimpice

În sferturile turneului de box la Jocurile Olimpice 2020, românca se va lupta pentru medalie cu japoneza Sena Irie. Aceasta a înfrânt-o pe Khouloud Hlimi Ep Moulahi din Tunisia cu 5-0.

Maria Claudia Nechita intră astfel în istoria boxului românesc ca fiind prima pugilistă din țară care obține o victorie la Jocurile Olimpice.

Citește și: Megan Marie, tânăra care a descoperit că iubitul o înșală chiar când susținea că se uită cu "băieții" la Jocurile Olimpice. VIDEO

În primul tur al turneului olimpic de box, boxerul Cosmin-Petre Gîrleanu a fost eliminat, la categoria sub 52 kilograme. Sportivul a fost înfrânt de bulgarul Daniel Panev Asenov.

Condițiile de la Jocurile Olimpice 2020 pentru sportivi

Unul dintre foștii concurenți la Jocurile Olimpice a pornit acest zvon total nefondat după ce vorbit mai întâi despre cadrul paturilor, care este într-adevăr reciclabil și eco-friendly.

Paturile care par făcute din carton alb, care au margini ca cele ale unei cutii sunt făcute de o companie japoneză numită Airweave.

Compania creează structura paturilor din carton reciclat pentru a promova ideea sustenabilității, având în vedere că Jocurile Olimpice 2020 sunt și despre asta.

Deși Jocurile Olimpice de la Tokyo încă nu au început, au fost deja depistate noi cazuri de COVID-19 printre atleții care se înscriseseră la campionat.

Citește și: Maria Belen Perez Maurice, scrimera argentiniană cerută de soție de antrenorul ei la Jocurile Olimpice 2020.Care a fost reacția ei

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, în spital , în stare gravă. Ce s-a întâmplat
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Mai multe articole

Regula noilor tipuri de paturi a fost impusă după ce atleții au fost sfătuiți să nu folosească prezervativele pe care le primesc gratuit înainte de începerea Jocurilor Olimpice. Ei au voie să le ia și să le păstreze, cu condiția să evite relațiile intime pe parcursul competiției sportive pentru a preveni declanșarea unei infectări în masa cu COVID-19.

Nishimura a declarat că noua stare de urgenţă sanitară, care a fost instaurată la începutul lunii iulie, va dura până la 22 august şi va stabili un plafon de 5.000 de spectatori sau 50 la sută din capacitatea locului de desfăşurare a unui eveniment, oricare dintre acestea limite este mai mică. Alcoolul va fi interzis în baruri şi restaurante, care vor trebui să se închidă la ora 20.00. Evenimente precum concertele trebuie să se încheie la ora 21.00, potrivit news.ro.

Imagine rară cu Simona Halep în costum de baie. Cât de bine arată campioana noastră și cum se relaxează... Jocurile Olimpice 2020. David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la JO de la Tokyo...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri