Antena Căutare

Ciprian Marica nu a prins echipa lui Schalke in amicalul de lux cu AC Milan

Ciprian Marica a ratat intalnirea cu diavolul! Marica nu a prins echipa lui Schalke in amicalul de lux cu AC Milan. Diavolii milanezi s-au impus cu 1 la 0, in meciul transmis in direct de GSPTV. Un adversar al Romaniei pentru calificarea la mondialul din 2014 a marcat, olandezul Emanuelson.

Marica a ajuns rau de tot la Schalke! Nu mai prinde nici macar lotul nemtilor. Atacantul in care Piturca isi pune baza la Nationala nu a fost convocat nici pentru amicalul cu AC Milan. Diavolii si-au respectat renumele. El Sharawi a ratat prima mare ocazie, dar a impresionat cu freza sa.

Boateng, Robinho si Taiwo au atras toate privirile cu tunsorile lor. Nemtii au vrut sa-i surzeasca pe milanezi. Au strigat cat de tare au putut pe stadionul cu cea mai buna acustica din lume.

Holby de la Schalke a nimerit doar bara Milanului. Mascota nemtilor a aratat ca stie si fotbal. Antrenorul lui Marica, Huub Stevens, a innebunit pe margine, dupa ce olandezul Emanuelson i-a ingropat pe mineri. A dat gol de atacant.

Intact Media Group si-a trimis cei mai buni reporteri la JO 2012. Crina Abrudan, Magda Bucur si Gabi Balasu au ajuns la ... Neymar danseaza in satul olimpic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x