Antena Căutare

Citibank vrea sa intrerupa contractul cu Steaua

Citibank vrea sa rezilieze contractul cu Steaua, in valoare de 1,3 milioane de euro pe an, cu sase luni mai devreme.

Criza financiara loveste iar in gruparea din Ghencea! Cel mai important brand din fotbalul romanesc, Steaua, ramane fara sponsorul principal de pe echipament, dupa ce Citibank a decis sa intrerupa colaborarea cu sase luni inainte de incheierea contractului semnat in septembrie 2007. Intelegerea aducea la bugetul ros-albastrilor 1,3 milioane de euro pe an!

Reprezentantii Citibank au explicat motivele pentru care renunta la colaborare. “In cadrul strategiei de repozitionare a ofertei de produse pentru persoane fizice pentru anul 2009, Citibank cauta noi modalitati de pro movare a brandurilor sale. Contractul, in forma lui actuala, va inceta! Reprezentantii departamentului de marketing ai Citibank si ai clubului Steaua lucreaza impreuna, cautind noi posibilitati de colaborare, tinand cont de noua strategie”, au precizat oficialii bancii.

"Ii asteptam pe cei de la Citibank la discutii, pen tru ca avem un contract ferm. Poate le vom oferi un alt tip de promovare” a declarat presedintele Stelei", Valeriu Argaseala.

Daca reziliaza intelegerea cu Citibank, stelistii mai ramin printre sponsori cu Ceresit, Nike, Bigotti sau Grand Casino. Dintre aceste firme, unele asigura elevilor lui Lacatus doar echipament, fara sa aduca bani in contul clubului.

gsp.ro
Ski extrem in California... L-a injurat de mama!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x