Antena Căutare

Claudiu Niculescu, director tehnic la CS Mioveni

Claudiu Niculescu a fost numit, luni, director tehnic al echipei CS Mioveni, a anunţat gruparea argeşeană, într-un comunicat.

"În urma rezultatelor înregistrate de echipa noastră de fotbal în acest an, conducerea clubului a decis să întărească banca tehnică. Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de director tehnic al CS Mioveni, acesta urmând să răspundă de rezultatele echipei de fotbal. Antrenorul Marius Stoica va rămâne în continuare în corpul tehnic al antrenorilor de fotbal de la CS Mioveni", se arată în comunicatul citat.

Niculescu, 43 de ani, a mai antrenat CS Mioveni în sezonul 2014/2015. El a mai pregătit formaţiile U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari şi Dinamo.

CS Mioveni ocupă locul 2, de promovare, cu 38 de puncte, în clasamentul Ligii a II-a. Lider este UTA, cu 47 de puncte, iar FC Rapid este pe locul 3, de baraj, cu 37 de puncte.

Sursa : news.ro

Jaqueline Cristian, în optimi la Lyon, fază în care poate evolua cu Sofia Kenin, câştigătoarea Australian Open... Irina Bara, în optimile de finală ale turneului de la Lyon, după un meci lung cu Timea Babos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x