Antena Căutare

Clubul Mechelen a fost exclus din Liga Europa de către TAS-ul belgian. Viitorul va putea juca împotriva echipei Gent

Curtea belgiană de arbitraj sportiv a exclus clubul Mechelen din cupele europene, din cauza unui meci aranjat cu formaţia Waasland-Beveren, din 11 martie 2018, informează lesoir.be.

Mechelen s-a calificat în preliminariile Ligii Europa în calitate de câştigătoare a Cupei Belgiei, după o finală cu Gent, scor 2-1.

Federaţia belgiană de fotbal a informat UEFA de decizia CBAS, dar forul european nu va lua o decizie privind excluderea echipei Mechelen până nu va finaliza propria anchetă.

În cazul în care decizia va fi ratificată, Gent va merge în Liga Europa şi va da piept în turul al doilea preliminar cu câştigătoarea Cupei României, FC Viitorul.

În caz contrar, Viitorul va juca împotriva echipei stabilite la targerea la sorţi, Antwerp, pregătită de Ladislau Boloni. Dacă forul european va accepta Gent în competiţie, Antwerp va merge în turul al treilea preliminar.

UEFA are şi posibilitatea de a accepta excluderea echipei Mechelen, fără a o înlocui cu altă formaţie.

Meciurile din turul al doilea preliminar se vor disputa la 25 iulie (turul) şi 1 august (returul).

Sursa : news.ro

Sumă record, atacantul Sebastian Haller transferat cu 50 de milioane de euro la West Ham... Papură: „Ne putem califica dacă facem abstracţie de manşa tur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x