Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Elveția - Costa Rica, grupa E! Un punct echivalează cu ”optimile” pentru Shaqiri & co.

Elveția - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Din lupta Serbia-Brazilia, seara de miercuri ne-ar putea aduce o câștigătoare surpriză a grupei E în naționala Elveției. Rivala României de la Euro 2016 are meci cu eliminata Costa Rica, iar o victorie la scor o poate duce pe locul 1 în grupă.

Elveția - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Teoretic, Elveția are prima șansă la locul 1, însă se pune o întrebare simplă: vrea Elveția acest loc ? Din grupa F sunt șanse mari ca Germania să vină pe locul secund, astfel că nimeni nu își dorește un duel cu campioana Mondială en-titre în optimi.

Elveția - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Rivala Elveției de azi, Costa Rica, a avut un Mondial dezamăgitor. Din sfer-finalistă în 2014, echipa lui Keylor Navas a ajuns să fie eliminată după doar două meciuri din Rusia. Pe de altă parte, Elveția are o istorie pozitivă cu echipele din CONCACAF: 4 meciuri fără eșec

Elveția - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. La Cupa Mondială din Rusia, Elveția e singura națională care a revenit de la 0-1 pe tabelă și a câștigat meciul. Nimeni nu a mai reușit asta după 14 zile de Mondial.

Elveția - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Pariorii au încredere mare în victoria Elveției în meciul de azi. Cota europenilor a scăzut de la 1,84 la 1,65. Costa Rica a ajuns de la 5,00 la 7,00, iar remiza e văzută cu 3,70.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile:

Elveția XI: Sommer; Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Gavranovic

Costa Rica XI: Navas; Acosta, Gonzalez, Duarte; Gamboa, Borges, Guzman, Calvo; Ruiz, Campbell; Urena

Clasament Grupa E după 2 meciuri:

  • 1. Brazilia 4 puncte (3-1)
  • 2. Elveția 4 puncte (3-2)
  • 3. Serbia 3 puncte (2-2)
  • 4. Costa Rica 0 puncte (0-3)

Programul meciurilor din Grupa E:

17 iunie, ora 15:00 - Costa Rica - Serbia 0-1
17 iunie, ora 21:00 - Brazilia - Elvetia 1-1
22 iunie, ora 15:00 - Brazilia - Costa Rica 2-0
22 iunie, ora 21:00 - Serbia - Elvetia 1-2
27 iunie, ora 21:00 - Serbia - Brazilia (Moscova, Spartak)
27 iunie, ora 21:00 - Elvetia - Costa Rica (Novgorod

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele mai bune ponturi din grupele E și F... UNA PE ZI! Messi și calificarea Argentinei au lăsat-o fără haine! Imagini hot cu artista Melisia, cea mai sexy fană a ”p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x