Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Serbia - Brazilia, grupa E! Va reuși rivala României din Liga Națiunlor minunea ?

Serbia - Brazilia, grupa E de la Campionatul Mondial! După ce rivala din America de Sud, Argentina, s-a calificat cu emoții în ”optimi”, Brazilia caută azi, la Moscova, să ajungă și ea în această fază a competiției din Rusia, însă fără asemenea emoții trăite de Messi & co. Pentru asta, trupa lui Neymar trebuie să nu piardă meciul cu Serbia, programat de la ora 17:00!

Serbia - Brazilia, grupa E de la Campionatul Mondial! Teoretic, sud-americanii sunt favoriți cerți în meciul cu Serbia, o națională care a început perfect turneul, dar care s-a pierdut cu firea în meciul cu Elveția, pe care l-a pierdut în final cu scorul de 1-2. Nici Brazilia nu a impresionat, însă golurile lui Coutinho și Neymar din prelungirile meciului cu Costa Rica au adus liniștea.

Serbia - Brazilia, grupa E de la Campionatul Mondial! Brazilia și Serbia (inclusiv Iugoslavia) s-au întâlnit de 19 ori până azi. Latinii au 10 victorii, 7 meciuri au fost remize, iar sârbii au câștigat două meciuri. Doar 4 meciuri au venit la turnee finale de Mondiale, iar balanța e perfect egală: o victorie Serbia, o victoria Brazilia și două remize.

Serbia - Brazilia, grupa E de la Campionatul Mondial! La casele de pariuri, Serbia e outsider evident la acest meci, cu o cotă de 6,50. Selecao, favorita nr 1 din Rusia, are cotă de 1,60 pentru a se impune, iar remiza primește 4,20.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Serbia - Brazilia:

Serbia XI: Stojkovic; Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov; Milivojevic, Matic; Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic; Mitrovic

Brazilia XI: Alisson; Fagner, Silva, Miranda, Marcelo; Renato Augusto, Casemiro, Coutinho; Willian, Jesus, Neymar

Clasament Grupa E după 2 meciuri:

  • 1. Brazilia 4 puncte (3-1)
  • 2. Elveția 4 puncte (3-2)
  • 3. Serbia 3 puncte (2-2)
  • 4. Costa Rica 0 puncte (0-3)

Programul meciurilor din Grupa E:

17 iunie, ora 15:00 - Costa Rica - Serbia 0-1
17 iunie, ora 21:00 - Brazilia - Elvetia 1-1
22 iunie, ora 15:00 - Brazilia - Costa Rica 2-0
22 iunie, ora 21:00 - Serbia - Elvetia 1-2
27 iunie, ora 21:00 - Serbia - Brazilia (Moscova, Spartak)
27 iunie, ora 21:00 - Elvetia - Costa Rica (Novgorod

Biletul Zilei 27.06.2018! Meciurile sigure de miercuri ne aduc profitul... Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele mai bune ponturi din grupele E și F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x