Antena Căutare

CM de Atletism: Marian Oprea a ratat calificarea in finala la triplusalt

Marian Oprea a ratat prezenta in finala probei de triplusalt din cadrul Campionatelor Mondiale de sala, desfasurate la Istanbul, informeaza Mediafax.

Marian Oprea a inceput calificarile cu o saritura de 16.58 metri, dar au urmat doua ratari, astfel ca a ocupat locul 11 din 13 participanti, insuficient pentru a prinde finala probei.


In ultimul act s-au calificat direct americanii Christian Taylor (17.39 metri) si Will Claye (17.01), rusul Lyukman Adams (17.04) si italianul Fabrizio Donato (17.07), plus urmatorii patru din clasament, cu cea mai buna performanta, sub baremul impus de 17.00 metri.

Din delegatia Romaniei au trecut de calificari doar Esthera Petre (saritura in inaltime) si Angela Morosanu (60 de metri garduri).

Sportivi romani ramasi in competitie: Angela Morosanu (4x400 m), Mirela Lavric, Alina Panainte, Mihaela Nunu, Adelina Pastor (4x400 m), Cornelia Deiac, Viorica Tigau (saritura in lungime) si Mihai Donisan (saritura in inaltime).

VIDEO! Drama in skicross: Nick Zoricic a decedat dupa o cazatura la ultima trambulina... Spania, principala favorita la castigarea EURO 2012, in opinia selectionerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x