Antena Căutare

VIDEO! Drama in skicross: Nick Zoricic a decedat dupa o cazatura la ultima trambulina

O noua tragedie in sporturile pe zapada! Schiorul canadian Nick Zoricic si-a pierdut viata dupa ce a suferit o cazatura in timpul unei curse din cadrul Cupei Mondiale de skicross de la Grindelwald, Elvetia, informeaza Gazzetta dello Sport.

In varsta de 29 de ani, canadianul a lovit bariera de protective la ultima trambulina dinaintea liniei de sosire.


Cu toate ca a fost transportat de urgenta cu elicopterul la cel mai apropiat spital, sportivul nu a mai putut fi salvat.

"In pofida incercarilor de resuscitate, Nick Zoricic nu a mai putut fi salvat. El a murit din cauza traumatismelor cerebrale", a anuntat Federatia Elvetiana de Skicross intr-un comunicat de presa, citat de Hotnews.

Pentru canadieni este a doua drama pe care au trait-o la inceputul acestui an. Pe 19 ianuarie, Sarah Burke, una dintre cele mai bune specialiste de schi freestyle, a murit in SUA, dupa zece zile in care a stat in spital din cauza unui accident suferit la antrenamente.

Meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch ar putea avea loc pe "Old Traford"... CM de Atletism: Marian Oprea a ratat calificarea in finala la triplusalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x