Antena Căutare

CNCD a sesizat UEFA cu privire la declaratiile patronului TSKA Sofia. Dimitar Borisov: "Nu am spus ca romanii sunt tigani"

Romanii vor cu orice pret ca patronul de la TSKA Sofia, Dimitar Borisov, sa fie pedepsit pentru declaratiile defaimatoare. Presedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Csaba Asztalos, a trimis o scrisoare presedintelui UEFA, Michel Platini, prin care cere sa se ia masuri impotriva lui Borisov, informeaza Gsp.ro





"In acelasi timp, CNCD apreciaza eforturile UEFA de combatere a rasismului prin sanctiunile aplicate si campaniile de prevenire a rasismului, promovand toleranta si fair-play-ul in fotbal, dar consideram ca acestea ar trebui intensificate si sustinute in viitor prin aplicarea de masuri suplimentare pentru a elimina astfel de comportamente. Consider ca UEFA va lua masurile necesare pentru prevenirea si combaterea discriminarii in sport si as fi recunoscator daca m-ati tine la curent cu acest subiect"

Dimitar Borisov, patron TSKA Sofia: "Nu am spus niciodata ca romanii sunt tigani"


Dimitar Borisov, patronul echipei de fotbal TSKA Sofia, si-a nuantat luni declaratiile facute despre cei doi jucatori "tuciurii" de la Steaua, pe care se oferea "sa-i transfere" la firma sa de salubritate: "Eu nu stiu de ce au reactionat asa in Romania, la cuvintele mele. Nu am spus niciodata ca romanii sunt tigani. Eu nu ii jignesc pe romani, pentru ca ii simt prieteni. Iar pe tigani ii respect", spune Borisov, intr-un interviu acordat sportal.bg.

Borisov nu l-a iertat in schimb pe omologul sau de la Steaua: "Imi pare rau ca nu vine. I-am trimis o invitatie, sa vina cu sotia, luam cina. Vorbesc englezeste, germana, ungureste. Am inteles ca el nu stie decat romaneste, asa ca o sa aduc translator, ca sa nu mai avem neintelegeri".

foto: gsp

Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj 2-0/ Gaz Metan face scor cu Vointa Sibiu... Primera Division: Fotbalistii mentin greva si amana si cea de-a doua etapa de campionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x