Antena Căutare

Concordia Chiajna - CS Mioveni 3-1 / Ilfovenii predau lanterna rosie

Concordia a castigat al doilea meci din acest sezon impotriva celor de la Mioveni (3-1) si a parasit ultima pozitie a clasamentului, lasand-i locul "fierbinte" adversarei argesene.

Dica a deschis scorul din penalty, in minutul 13, dar fostul mijlocas stelist a fost eliminat direct dupa ce a lovit dur cu cotul, la faza urmatoare.

Ramasa in zece, trupa lui Stoichita a mai primit o lovitura: Alexandru Radu a marcat primul gol in Liga 1 cu o lovitura de cap, egaland.

Ilfovenii si-au continuat dominarea, insa imprecizia lui Stere, Baltoi sau Vlad Munteanu au facut ca la cabine sa se intre cu 1-1.

Dupa pauza, inevitabilul s-a produs: Mihalcea a obtinut un penalty, iar Baltoi a transformat, aducand Chiajna in avantaj. Argesenii au fortat cu Ayza in locul internationalului de tineret Enache, dar cele care au punctat au fost tot gazdele, prin Iliescu. In prelungiri, Mioveni a obtinut o noua lovitura de pedeapsa, insa Ciprian Tanasa a ratat-o.

In urma acestui rezultat, Concordia Chiajna ii paseaza lanterna rosie adversarei ei de astazi.

Foto: gsp.ro

Jandarmii l-au identificat si pe cel de-al doilea fan care a incercat sa intre pe teren la Petrolul - Steaua... Firma de paza de la Ploiesti a primit amenda de 500 de RON. Petrolul a primit 10 000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x