Antena Căutare

Firma de paza de la Ploiesti a primit amenda de 500 de RON. Petrolul a primit 10 000

Clubul Petrolul a fost amendat cu 10.000 de lei, in timp ce firma de paza care a actionat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti la meciul cu Steaua a primit o amenda de 500 de lei, precizeaza, intr-un comunicat, presedintele Comisiei Nationale de Actiune impotriva Violentei in Sport, Sorin Moldovan.

De asemenea, in comunicat se arata ca spectatorul care l-a lovit pe Galamaz a fost retinut 24 de ore si va fi prezentat, astazi, instantei de judecata sub invinuirea de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si lovire sau alte violente.

Conform lui Moldovan, autoritatile incearca, in baza probelor video, sa identifice toti suporterii care au participat la evenimentele violente de la meciul Petrolul - Steaua. Comisia Nationala de Actiune impotriva Violentei in Sport se va intruni, in cursul acestei saptamani, pentru a analiza evenimentele de la meciul Petrolul - Steaua.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Concordia Chiajna - CS Mioveni 3-1 / Ilfovenii predau lanterna rosie... Gigi Becali se teme de un complot cu Petrolul Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x