Live acum
Prime Time 20:00Sacrificiul

Continua haosul la Rapid! Marian Rada a fost demis, jucatorii au refuzat sa se antreneze

Plecarea lui George Copos nu a adus linistea la Rapid! Retrogradati in liga a doua, jucatorii giulestenilor au refuzat sa se mai antreneze, in timp ce antrenorul Marian Rada a fost anuntat ca nu mai face parte din staful tehnic al clubului

Cu aproape trei saptamani inainte de startul din Liga a 2-a, Rapid a ajuns intr-o situatie dramatica! Jucatorii nu s-au mai antrenat, amenintand ca isi depun memorii pentru nerespectarea contractului, in timp ce antrenorul Marian Rada a fost demis.

Patronii Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu au reusit sa gestioneze retrogradarea clubului in liga secunda si se confrunta cu mari probleme. Fotbalistii adusi pentru prima liga si-au reziliat deja intelegerea cu gruparea din Giulesti, iar acelasi lucru il doresc si cei care inca au ramas la Rapid.

Suparati ca sefii nu si-au respectat promisiunile, rapidistii au refuzat sa mai participe la antrenamentul de miercuri, intentia lor de a intra in greva fiind anuntata inca de saptamana trecuta. Raspunsul conducerii a venit imediat, dar nu a avut legatura cu partea financiara. Conform gsp.ro, antrenorul Marian Rada a fost demis, el fiind vazut responsabil pentru revolta echipei.