Antena Căutare

Copenhaga-Steaua 1-1: Primavara incepe cu Rusescu

Steaua Bucuresti a terminat la egalitate meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, si s-a calificat pentru a 10-a oara in istoria clubului in primavara europeana.

Steaua Bucuresti e din nou in primavara europeana. Pentru a 10-a oara. Ros-albastrii au facut un meci foarte bun in Danemarca si au reusit sa termine la egalitate, scor 1-1, chiar daca au evoluat cu un om mai putin inca din startul reprizei secunde. Cristi Tanase a cazut in careu, contact clar, dar centralul partidei vede simulare. Al doilea galben si decarul Stelei merge mai devreme la cabine.

E pentru prima data cand gandurile stelistilor sunt invaluite de nesiguranta. Pana atunci, Copenhaga nu existase. Cu calm la constructie si siguranta in defensiva, Steaua controlase prima parte. Dar omul in minus se simte, iar danezii sunt din ce in ce mai periculosi.

Ne trec prin fata amintirile triste din 2003. Stelistii se apara sus, Bourceanu insista incredibil, iar Rusescu ne-arunca in primavara cu un sut formidabil, de la 25 de metri. E GOL! E CALIFICARE! In Germania, Stuttgart se inclina in fata lui Molde, scor 0-1.

Danezii insista in ofensiva, iar eforturile le sunt rasplatite in minutul 87. Vetokele il devanseaza pe Chiriches si il invinge pe Tatarusanu cu o lovitura de cap. E 1-1. Gazdele se arunca in atac, dar rezistam. Finalul aduce un rezultat de egalitate, la fel ca acum noua ani. De aceasta data, romanii merg mai departe. Steaua e in optimile Europa League!

CLASAMENT GRUPA E

1. Steaua 11p
2. Stuttgart 8p

3. FC Copenhaga 8p
4. Molde 7p

Galerie FOTO! Eva Longoria, o nevasta disperata... Europa League: Radu Stefan inscrie primul sau gol la Lazio. Atletico Madrid, invinsa la Plzen. Clasamentele finale si ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x