Antena Căutare

Coronavirus: Doi jucători italieni de golf, excluşi de la Oman Open, apoi reprimiţi

Doi jucători italieni de golf au fost excluşi de la Oman Open, fiind bănuiţi că sunt infectaţi cu coronavirus, informează lefigaro.fr.

Lorenzo Gagli a sosit cu febră în Oman duminică şi a fost plasat în carantină marţi. Şi prietenul şi colegul lui Gagli, Edoardo Molinari, de asemena jucător de golf, a fost plasat în carantină, chiar dacă nu avea niciun simptom de îmbolnăvire.

Gagli a protestat la decizia de a-i ţine în carantină numai pe ei, susţinând că aceeaşi măsură ar fi trebuit luată în cazul tuturor concurenţilor pentru că a intrat în contact cu toţi.

"Am ajuns la Muscat duminică şi m-am intersectat cu mulţi alţi jucători în sala de gimanstică, la restaurant şi în autocar. Dacă există un risc, trebuie izolaţi zeci de alţi jucători şi turneul anulat", a declarat Gagli, pentru La Nazione.

După ce testele pentru Covid-19 au ieşit negative, cei doi jucători au fost reprimiţi in extremis în competiţie, joi dimineaţă.

"Pentru cine întreabă, sunt foarte bine. Nu am simptome, nu am febră, nu am friguri, nimic. Doar sunt plictisit şi enervat. Sper că acest coşmar se va termina curând", a scris Molinari pe reţelele de socializare.

For everyone asking, I am absolutely fine. No symptoms at all, no fever, no cold, nothing wrong at all...just very bored and annoyed. Hopefully this nightmare will be over soon!

— Edoardo Molinari (@DodoMolinari)

Sursa : news.ro

Primul fotbalist italian cu coronavirus. În Spania, un jurnalist care a însoţit echipa Valencia la Milano a contactat şi... Toshiro Muto: Japonia respectă graficul de pregătire pentru JO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x