Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Burlacul

EXCLUSIV | Incredibil! Fanii Rapidului au dat jos din metrou un tânăr asiatic de teama coronavirusului: ”L-au scuipat și împins!”

În plină panică de Coronavirus, fanii Rapidului au ieșit complet în decor cu un gest șocant, la stația de metrou Aurel Vlaicu. În drumul lor spre meciul cu Turris, din Liga a 2-a, rapidiștii și-au bătut joc de un tânăr asiatic.

Metrou București

Teama de Coronavirus e din ce în ce mai mare în România, iar de virus par să se teamă și cei din galeria echipei de fotbal Rapid București. În drum spre stadionul din Voluntari, acolo unde Rapid a jucat, marți, cu Turris, fanii giuleșteni au fost implicați într-o scenă șocantă.

Mai mulți suporteri rapidiști care circulau cu metroul au scuipat, bruscat și, mai apoi, dat jos din metrou un tânăr asiatic, pe care l-au acuzat, mai în glumă, mai în serios, că e responsabil și purtător de Coronavirus.

L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au și scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la stația Aurel Vlaicu”, a spus, pentru a1.ro, unul dintre martorii la scenele incredibile de la metroul bucureștean.

19 români, suspecți de îmbolnăvire cu Covid-19. Celulă de criză în Gorj, județul vizitat de italianul infectat cu coronavirus

Între timp, în România, autoritățile încearcă să izoleze oamenii care au intrat în contact cu italianul depistat cu Coronavirus chiar la revenirea în Italia, după o vacanță petrecută în România.

Italianul infectat cu coronavirus a stat câteva zile în judetul Gorj, locul de naștere al soției sale române. Autoritățile locale și naționale au intrat în alertă și au constituit o celulă de criză pentru identificare tuturor persoanelor care au intrat în contact cu bolnavul. Sunt 19 persoane izolate până în prezent.

Recomandari