Antena Căutare

Cristi Borcea tine cu Twente

Patronul dinamovistilor a declarat ca nu poate sa fie fanul Stelei in niciun meci, prin urmare in dubla cu Twente Enschede va tine cu batavii.

Cristi Borcea a declarat ca in mai 1986, atunci cand Steaua a castigat Cupa Campionilor, a aruncat televizorul pe geam. Acum ,spartanul sef a recidivat si a reamintit ca nu poate fi fanul ros-albastrilor in nicio confruntare. Asa ca in saisprezecimile Europa League va tine cu Twente Enschede, in ciuda relatiei speciale pe care o are cu nasul Gigi Becali.

Totusi, aceasta pare ca s-a deteriorat in aceasta iarna in urma cazului Parvulescu. Pentru a spala imaginea alb-rosiilor, Borcea a declarat ca oricum nu si l-a dorit atat de mult pe jucatorul de banda stanga: "Noi am vrut sa-l luam, dar pe 400 000 de euro, nu pe 700. Chiar am dat scris ca nici macar 600 000 nu vom oferi".

Foto: Hepta

Geraldo Alves isi infunta patronul: "Nu-i mai dati importanta lui Gigi Becali!"... Dinamovistii o ironizeaza pe Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x