Live acumFilm: A fost odata un print
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cristi Chivu a avut un ghinion imens în afaceri, după ce a câștigat o avere în anii de glorie! Ce sume fabuloase de bani a pierdut și ce cadou incredibil i-a făcut soției lui

Cristi Chivu a avut ghinion în afaceri, după ce a încercat să investească din averea pe care a strâns-o în anii săi de glorie în fotbal. A rămas cu datorii imense, dar pentru soția lui nu s-a zgârcit. I-a făcut un cadou incredibil.  

Cristi Chivu a avut ghinion în afaceri, după ce a încercat să investească din averea pe care a strâns-o în anii săi de glorie în fotbal. A rămas cu datorii imense, dar pentru soția lui nu s-a zgârcit. I-a făcut un cadou incredibil.

Banii pe care i-a câştigat din fotbal nu au fost puţini, având în vedere faptul că prin 2012 era cel mai bine plătit fotbalist şi adunase în jur de 28 de milioane de euro! Însă, gestionarea acestor milioane i-a cam dat bătăi de cap. A încercat să investească în diferite afaceri, dar niciuna nu a ieşit pe plus.

Cristi Chivu a investit sute de mii de euro în cluburi, turism, imobiliare și transporturi de marfă, dar niciuna dintre aceste afaceri nu a făcut profit.

Afacerea cu transporturi de mărfuri a avut datorii de aproape 700.000 de lei, iar în imobiliare a avut parte de un alt eșec. Cristi Chivu a cumpărat împreună cu un amic terenuri, case și locuințe, pe care nu a reușit să le vândă. Firma fostului fotbalist avea datorii de aproximativ trei milioane de euro.

Cristi Chivu a făcut și alte investiții. I-a făcut cadou soției lui un magazin virtual, la care Adelina visa de multă vreme. I-a deschis chiar și un showroom în Milano.

„După atâția ani, după atâtea sacrificii, după atâta timp petrecut departe de casă, de când m-am lăsat, am considerat că e mult mai corect și frumos să stau alături de familie, să îmi petrec timpul cât mai mult alături de ei”, spunea Cristi Chivu.

Cu toate acestea, nici în prezent Cristi Chivu nu stă rău la capitolul finanțe. Anul trecut, averea fostului căpitan al echipei naționale ajungea la aproximativ 21 de milioane de euro.

După ce el și soția lui și-au vândut vila de lux din Corbeanca, cu patru milioane de euro, au cumpărat un penthouse în Cartierul Stejarii.

Și mutarea la Milano l-a costat destul de mult pe Cristi Chivu, mai ales că pentru studiile fiicelor sale în Italia plătește sume substanțiale.

Cristian Chivu, 38 de ani, a fost, sezonul trecut, antrenor al echipei under 14 a clubului Internazionale Milano, în prima sa activitate de tehnician după ce şi-a luat licenţa UEFA A, la Coverciano, la 15 decembrie 2017. În urma rezultatelor bune, el a fost promovat şi antrenează acum echipa sub 17 ani a clubului din Milano.

Recomandari