Antena Căutare

Cristiano Ronaldo, moment emoționant cu o fetiță la EURO 2024. Clipul adorabil s-a viralizat imediat

Cristiano Ronaldo a înmuiat inimile tuturor la EURO 2024. Iată reacția adorabilă a unei fetițe după ce l-a atins pe celebrul fotbalist!

Cristiano Ronaldo, moment emoționant cu o fetiță la EURO 2024. Clipul adorabil s-a viralizat imediat Galerie
Cristiano Ronaldo, moment emoționant cu o fetiță la EURO 2024. Clipul adorabil s-a viralizat imediat | Captură TikTok

O fetiță adorabilă a făcut deliciul serii la partida dintre Turcia – Portugalia de la EURO 2024. Aceasta s-a numărat printre copiii norocoși care i-au însoțit pe fotbaliști pe teren la intonarea imnului.

Citește și: Suporterii români au sărbătorit calificarea istorică a României în optimile EURO 2024! Imagini din toată țara

Reacția virală a fetiței la EURO 2024, după ce l-a atins pe Cristiano Ronaldo

Jucătorii Portugaliei au intrat pe teren însoțiți de 11 fetițe. Micuțele au cântat din tot sufletul „A Portugesa” și au stat la poze alături de starurile naționalei portugheze. Una dintre ele, însă, a avut șansa să stea lângă Cristiano Ronaldo.

Articolul continuă după reclamă

După ce s-a uitat la el cu admirație, copila l-a atins pe Cristiano Ronaldo pe mână de parcă ar fi vrut să verifice că este real. Copila s-a întors de mai multe ori pentru a-și privi emoționată idolul. După momentul surprins și pe camerele de filmat, micuța a exaltat de fericire și a chicotit alături de colegele ei.

Clipul și imaginile care au surprins bucuria fetiței s-au viralizat instant și au adunat milioane de vizualizări și zeci de mii de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fiecare meci din competiţie, copiilor li se oferă şansa de a deveni „player escort” pentru a-i însoţi pe jucători pe teren înainte de începerea meciurilor. Imediat după momentul imnurilor, Cristiano Ronaldo le-a salutat pe copile și le-a oferit și un pupic, inclusiv fetiței care l-a atins. Starul portughez le-a înmuiat sufletele fanelor din lumea întreagă, dar mai ales al părinților.

„Fetița a vrut să se convingă că este real!”/„Și-a îndeplinit visul!”/„Câtă fericire pe chipul ei!”/„Aproape că am plâns!”/„E o norocoasă!”/„Aș fi reacționat la fel și sunt adult în toată firea!”/„Ronaldo e minunat”/„De asta îl iubește toată lumea”, au fost câteva dintre comentariile utilizatorilor de social media.

Cristiano Ronaldo a mai făcut un copil fericit la meciul cu Turcia

Un băiat a intrat pe teren la meciul dintre Portugalia și Turcia și s-a dus țintă la Cristiano Ronaldo. După ce a făcut un selfie cu el, copilul a fugit spre marginea terenului de teama personalului de securitate.

„Mi-am îndeplinit visul. Acum am o fotografie cu Cristiano Ronaldo. O să mi-o imprim pe tricou și o să fie înrămată în camera mea. Nu știu dacă o să pot să dorm noaptea asta”, a declarat puștiul, citat de Fanatik.

Citește și: Euro 2024: România - Slovacia 1-1. Tricolorii se califică în optimi de pe primul loc!

Andrei Rațiu, imagine adorabilă cu fetița lui. Ipostaza superbă în care a fost surpins după calificarea României în opti... Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu după calificarea României în optimi, la EURO 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x