Antena Căutare

CS Mioveni – Vointa Sibiu 0-0 / Cand vointa nu-i de-ajuns

Derby-ul primei etape din Seria Vest a Ligii a doua s-a incheiat nedecis.

CS Mioveni si Vointa Sibiu au terminat la egalitate un meci dominat in intregime de gazde. Daca in atacul galben-verzilor nu ar fi fost brazilianul Ayza ci argentinanul Messi - cel pe care Ionut Popa il astepta la Baile Felix inca din februarie - Vointa Sibiu ar fi primit intr-o repriza tot atatea goluri cate a primit in tot turul. Asa insa, imprecizia lui Daniel Stan, Nauiu si Sandulescu a facut ca la pauza scorul sa fie la fel ca zapada de pe marginea stadionului. Adica alb.

Dupa pauza vantul a suflat slab pana la moderat prin careul Mioveniului pentru ca cei de la Sibiu i-au trecut o singura data pragul: in minutul 86, atunci cand noul intrat Burlacu, scapat pe contraatac, a sutat pe langa poarta lui Popescu. Pana atunci cele mai importante ocazii le-am consemnat tot la poarta sibianului Zavoi, care a fost iertat din nou de aceiasi Nauiu si Sandulescu. Probabil ca Ionut Popa nu ii va ierta.

Daca Vointa Sibiu isi consolideaza cu acest punct pozitia de lider (cel putin pana cand Petrolul va disputa primul meci oficial), de pasul gresit al Mioveniului ar putea profita FC Bihor, care, in cazul unei victorii destul de probabile cu Ariesul Turda, ar urca pana pe locul al doilea, egaland la puncte gruparea argeseana.

Sursa foto: gsp

Valencia - Barcelona 0-1/ Invincibilii!... Unirea Urziceni - FCM Targu Mures 0-1/ Uimirea a ramas Unirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x