Antena Căutare

Unirea Urziceni - FCM Targu Mures 0-1/ Uimirea a ramas Unirea

Fosta campioana a cedat cu 1-0 pe teren propriu in fata lui FCM Targu Mures si se afunda tot mai rau in subsolul clasamentului

Meci de sase puncte astazi in gerul Baraganului. Dupa replica foarte buna oferita saptamana trecuta in Giulesti suporterii Unirii aveau asteptari mari de la meciul de astazi cu FCM-ul lui Sabau. Sperantele lor au fost, insa, ingropate repede de Cernea, care in minutul 13 a scapat copilareste mingea, permitandu-i lui Iencsi sa marcheze.

Cu doar patru supravietuitori din povestea de acum doua sezoane din Liga Campionilor (Nicu, Apostol, Paduretu si Rusescu) echipa lui Marian Pana a ajuns cu greu la poarta lui Stetca, apararea pusa la punct de Sabau dejucand fara prea mari probleme timidele incercari ofensive ale ialomitenilor.

In urma acestui rezultat, Unirea Urziceni ramane la 2 puncte de Gloria Bistrita - prima echipa aflata peste linie - dar ardelenii se pot distanta maine in cazul unei victorii acasa cu lanterna Sportul Studentesc.

Sursa foto: gsp

CS Mioveni – Vointa Sibiu 0-0 / Cand vointa nu-i de-ajuns... Cupa Davis: Nalbandian l-a invins pe Ungur. Argentina - Romania 1-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x