Antena Căutare

Cum s-a pozat Simona Halep, la scurt timp după retragerea din turneul de la Cincinnati. Imaginea care a atras multe încurajări

Simona Halep a publicat o imagine în care apare cu spatele, declanșând astfel încurajările fanilor.

Colaj cu Simona Halep, pe terenul de tenis și la o conferință Galerie
Simonna Halep a publicat o fotografie în aeroport, care a atras reacțiile fanilor | gettyimages.com

După retragerea din cauza unei probleme medicale de la turneul de la Cincinnati, Simona Halep a publicat pe rețelele sociale o imagine din aeroport, în care apare cu spatele. Fanii au reacționa timediat și au încurajat-o pe sportivă, dorindu-i recuperare ușoară și curaj, pentru a reveni în forță la US Open.

Totodată, fanii i-au transmis Simonei că speră ca această fotografie să nu fie una cu subînțeles și să nu-și dorească să se retragă, ci doar să ia o pauză pentru recuperare.

„Mult curaj! Nu rneunța niciodată! Sper să fii mai bine pentru US”, „Sper că prin poza asta nu încerci să ne spui ceva ce nu dorim să auzim. Te faci bine și mai iei niște grand slam-uri...sau măcar încă unul! „Indiferent de deciziile tale, noi îți suntem alături...nimeni nu știe mai bine decât tine cât poate duce corpul tău”, Multă sănătate, Simo”, „Recuperare ușoară, Simona”, i-au transmis fanii în comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati, din cauza rupturii unui mușchi

Simona Halep a avut o accidentare puternică la Roma și a fost în pauză timp de 3 luni. În perioada pauzei, Simona Halep a avut parte nu numai de odihnă, ci și de un eveniment deosebit și anume nunta ei cu Toniu Iuruc.

Din păcate, revenirea nu a fost una fericită pentru că, încă din timpul primului meci din turneul de la Cincinnati, românca a suferit dureri insuportabile la mușchiul aductor, iar medicii au constatat că este vorba despre o ruptură.

Citește și: Motivele pentru care Simona Halep se accidentează atât de des. Ce spune un om important din lumea tenisului despre asta

Așa că, deși a câștigat primul meci, Simona Halep s-a retras din turneu și a anunțat că va încerca să participe la US Open.

Citește și: Simona Halep, ieșire nervoasă la WTA Montreal: „Degeaba te uiți!” Momentul de maximă tensiune al tenismenei

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd”, a scris Simona Halep pe rețelele sociale, la scurt timp după incidentul de pe teren.

De altfel, chiar înainte de meciul de la Cincinnati, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că are o teamă permanentă în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Citește și: Simona Halep și-a deschis o nouă afacere. Ce business are în locul fostei cafenele din Constanța

„Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine”, a declarat Simona Halep, într-o conferință de presă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x