Antena Căutare

Cupa Presei | Intact-Dolce 7-1: Le-am facut viata amara

Intact Media Group continua parcursul bun de la Cupa Presei "Romanian Corporate Sports" si bifeaza a treia victorie dupa o demonstratie de fotbal in fata baietilor de la Dolce.

Asezata intr-un sistem inovator, 1-2-1-2, echipa noastra a pus repede stapanire pe joc. Ceva ratari in stilul lui Tatu, dar si deschiderea de scor, autor Dani Otil. Ceva urale din tribune... de la meciul vecin.

Nu mai suntem in perioada cadourilor, dar ne-am decis sa le facem unul baietilor de la Dolce, care n-au stat pe ganduri si au marcat primul lor gol. Si ultimul. Pana la pauza n-a mai fost loc de glume, iar tabela (chiar daca nu am vazut-o) arata un 4-1 de toata frumusetea gratie "dublelor" celor doi Dani, Otil si Chilom.

Partea a doua a surprins acelasi apetit ofensiv pentru noi. Specialistul in Pariuri, de Chilom zicem, a ajuns la patru goluri marcate, in timp ce Radu, arma secreta, si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. La o numaratoare simpla ies la suprafata sapte goluri marcate si unul primit. Un 7-1 fara drept de apel (nici macar la Inalta Curte) si un salt pana pe prima pozitie in clasamentul Grupei Media.

Dupa primele patru etape, ne mandrim cu trei victorii, cel mai bun atac (24 de goluri marcate) si cea mai buna aparare (7 goluri primite). De infrangerea cu Echipa Bloggerilor, scor 3-4, (speram noi singura din aceasta competitie) nu are rost sa mai amintim, nu?

Urmatoarea etapa, ultima a turului, va surprinde derby-ul cu prietenii de la Mediafax, echipa aflata pe locul secund.

Gata cu exercitiile fizice! S-a inventat aparatul care iti face cate PATRATELE vrei tu... VIDEO! Ratarea Zilei vine din Ungaria: El te invata cum sa ratezi dintr-un metru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x