Antena Căutare

Dani Otil a avut rezultate mai bune anul acesta la Red Bull Romaniacs

Dupa ce in etapa a treia a cursei echipa Tip Til Team a intampinat probleme de natura tehnica, la finalul competitiei, rezultatele oficiale i-au clasat pe Dani Otil si Krisztian Nagy pe a saptea pozitie la clasa Hobby Team la cea mai grea cursa de hard enduro din lume.

Dani si Krisztian au mers anul acesta mai bine decat in 2009. La aceiasi competitie, echipa Tip Til Team a ocupat locul 8 in urma cu un an. Desi nu au reusit sa obtina pozitia propusa inainte de inceperea competitiei, cei doi rideri au trecut prin experiente ce i-a facut sa inteleaga cu adevarat ce inseamna lucrul in echipa. Dani si-a propus sa inrameze sfoara pe care au utilizat-o pentru a tracta o motocicleta cu cealalta si a numit-o "cei trei metri de prietenie" care stau intre el si Kris.

Evenimentul Red Bull Romaniacs s-a incheiat in aceasta noapte cu festivitatea de premiere care l-a anuntat pe Chris Birch drept castigatorul clasei Pro, cea mai importanta clasa din cursa. Chris a dominat cursa, anul acesta fiind prima data cand acesta a castigat trofeul Red Bull Romaniacs.

Lista completa a rezultatelor o gasiti la: http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2010/day-4-overall/

Foto: Predrag Vuckovic, Mihai Stetcu

George Ogararu a semnat cu elvetienii de la FC Sion... Uruguay - Ghana 5-3 (11 m) / Calificare trepidanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x