Antena Căutare

Dario Bonetti, pe urmele lui Lucescu: "Zambia a castigat Cupa Africii si din cauza mea"

Fostul antrenor al lui Dinamo a lasat sa se inteleaga ca la competitia desfasurata in Gabon si Guineea Ecuatoriala Zambia a jucat la fel ca pe vremea in care el pregatea echipa din Sudul Africii.

Zambia a produs duminica seara cea mai mare surpriza din fotbalul modern, reusind sa castige Cupa Africii pe Natiuni dupa ce a invins la penalty-uri marea favorita, Coasta de Kildes.

Dario Boneti, cel care i-a pregatit pe Kalaba, Mayuka, fratii Katongo si compania pana in octombrie 2011 si-a asumat aceasta reusita, lasand de inteles ca Herve Renard nu a schimbat foarte multe la nationala Zambiei in cele aproape 4 luni de mandat.

"Prin castigarea Cupei Africii pe Natiuni s-a vazut si munca mea din iulie 2010 pana in octombrie 2011, atunci cand a fost dat afara. Jucatorii convocati, cu exceptia a doi-trei baieti, tactica si exprimarea in joc au fost aceleasi ca pe vremea in care eu eram selectioner, deci da, e si meritul meu" a spus Bonetti, care chiar a propus doi zambieni la Dinamo. Ciobotariu nu i-a oprit in lot, asa ca Rodrick Kabwe (19 ani, ijlocas) şi Lewis Macha (19 ani, atacant) au ajuns la FC Bihor Oradea.

Foto: gsp.ro

Shakira si Pique, la un pas de tragedie... Franz Beckenbauer se ia de Robben...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x