Antena Căutare

Ștafeta de 4x100 metri liber a României, locul 5 la CE de natație de la Belgrad. Cursa a fost în AntenaPLAY

Patrick Dinu, Alexandru Szilagyi, George Raţiu și David Popovici s-au clasat pe locul 5 la proba de 4×100 m liber a Campionatelor Europene de înot de la Belgrad. Cursa românilor a fost în AntenaPLAY.

Colaj cu David Popovici Galerie
Ștafeta României, cursă de senzație în Finala probei de 4x100 metri | Profimedia

Patrick Dinu, Alexandru Szilagyi, George Raţiu și David Popovici s-au calificat în Finala probei cu al treilea timp, David Popovici recuperând fabulos, în ultima sută de metri a probei.

În finala probei de 4x100 metri, românii noștri au avut o cursă remarcabilă.

David Popovici şi ştafeta României, medalie de argint la CE de natație de la Belgrad

Patrick Dinu, Alexandru Szilagyi, George Rațiu și David Popovici au plecat de pe culoarul 3. David Popovici a plecat primul, iar România se clasa pe primul loc după primii 100 de metri, însă clasamentul s-a schimbat până la final. Cei 4 români au terminat cursa pe locul 5 cu timpul 3:14:02, o performanță remarcabilă.

David Popovici a obținut aur la 100 m, la CE de natație de la Belgrad

În finala probei de 100 m liber, David Popovici reuşise al treilea timp din istorie, 46:88 şi anunţa că şi-ar dori să bată din nou recordul mondial.

„Am fost foarte aproape şi nu mă aşteptam la asta, dar cred că ar trebui să am mai multă încredere în mine. Când am auzit că mi-a fost doborât recordul, am vrut să vin din ce în ce mai aproape de noul record, poate chiar să îl depăşesc în viitor.

E mai bine să nu fiu favorit, aşa cum eram înainte. Nu sunt cel mai rapid şi asta mă motivează foarte mult. Dacă ai o strategie bună ai şanse mari de succes”, a spus Popovici, citat de len.eu.

David Popovici (100 m liber, 200 m liber), Patrick Dinu (50 m liber, 100 m liber), Denis Popescu (50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate), Mihai Gergely (50 m fluture, 100 m fluture, 200 m liber), George Rațiu (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Richard Silaghi (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Aissia Prisecariu (200 m spate) sunt înotătorii noştri prezenţi la Belgrad.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai spport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

David Popovici, calificat în Finala probei de 200 m liber, la CE de natație de la Belgrad. Cursa pentru medalie, în Ante... David Popovici, o nouă medalie de aur la Campionatele Europene de natație. Sportivul, campion la 200 m. Cursa a fost în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x