Antena Căutare

Decizia AIBA de excludere provizorie a Federatiei Romane de Box, suspendata de TAS

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia AIBA de a exclude sportivii Federatiei Romane de Box de la toate competitiile, precum si aceea de dezafiliere. Suspendarea va fi in vigoare pana la solutionarea conflictului dintre cele doua parti.

Hotararea TAS reiese dintr-un comunicat publicat astazi pe site-ul Federatiei Romane de Box si semnat de Rudel Obreja: „Avand in vedere decizia TAS, sportivii romani pot participa fara nicio restrictie la toate competitiile internationale, campionate mondiale, campionate europene si turnee de calificare pentru JO Londra 2012.

Suntem increzatori ca si litigiul pe care FR Box il are cu AIBA va avea acelasi rezultat, demonstrand, inca o data, ca AIBA greseste. Le uram sportivilor nostri, adevaratii mesageri ai Romaniei peste hotare, succes, multa bafta si castigarea celor mai stralucitoare medalii".

Nu este pentru prima oara cand o entitate sportiva din Romania apeleaza isi cauta dreptatea in Elvetia. Trend-ul a fost deschis de Marian Iancu in sezonul 2008-2009, cand Timisoara a obtinut anularea depunctarii dictate de FRF la inceputul turului. Din pacate pentru alb-violeti, decizia TAS a venit prea tarziu pentru ca pe Bega sa se viseze la titlul de campioana.

Foto: Intact Images

VIDEO! Mutu si Tamas, din nou la nationala Romaniei... Mihai Nesu se simte rau! Refuza sa mai primeasca vizitatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x