Antena Căutare

Decizia TAS in cazul Mutu a fost suspendata temporar

Impresarul Victor Becali a declarat, luni seara, agentiei MEDIAFAX, ca Tribunalul Federal al Elvetiei a dat o decizie de suspendare temporara a hotararii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea.

"Nu avem nici noi prea multe date in momentul de fata. Din ce am inteles de la avocatii nostri, este o decizie de suspendare temporara a deciziei TAS, luata azi de Tribunalul Federal al Elvetiei. Noi acum ne judecam cu Chelsea la Tribunalul Federal si nu la TAS. La TAS nu se mai poate ataca in niciun fel acest caz. Repet insa nu am multe informatii, trebuie sa vedem si noi exact actul si sa discutam pe indelete cu avocatii nostri. Cel mai probabil maine vom afla exact situatia deciziei luate azi de Tribunalul Federal", a spus Victor Becali.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, la 31 iulie, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, ca Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie sa plateasca fostului sau club, Chelsea, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea contractului, iar internationalul roman a cerut TAS sa anuleze hotararea FIFA si sa stabileasca faptul ca nu trebuie platita nicio compensatie.

Chelsea l-a achizitionat, in vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping.

Mutu a fost suspendat sapte luni de Federatia Engleza (FA) pentru consum de cocaina. Clubul englez sustine ca, prin comportamentul sau, Adrian Mutu a provocat gruparii o pierdere de 13 milioane de lire sterline.

In 14 septembrie, internationalul roman a inaintat la Tribunalul Federal Elvetian, recursul la decizia TAS, cu ajutorul fratilor Victor si Ioan Becali.
Oglinda, oglinjoara... Gigi a dirijat injuraturile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x