Antena Căutare

Decizie bombă în cazul lui Michael Schumacher! Soția și tatăl fostului pilot de Formula 1 au făcut marele anunț

Ultima oră! Decizia șoc pe care au luat-o soția lui Michael Schumaher și tatăl său, la mai bine de 5 ani de la tragicul accident de schi care i-a distrus viața fostului pilot de Formula 1

Ultima oră! Decizia șoc pe care au luat-o soția lui Michael Schumaher și tatăl său, la mai bine de 5 ani de la tragicul accident de schi care i-a distrus viața fostului pilot de Formula 1. Imagini care nu au mai fost văzute până acum

Este prima oară de la teribilul accident de schi, din decembrie 2013, când rudele lui Michael Schumacher, mai exact soția și tatăl său, au decis să vorbească deschis despre drama care le-a schimbat viața.

Mai mult, aceștia au acceptat să acorde interviuri și să apară într-un documentar despre legendarul pilot de Formula 1.
Presa engleză anunță că filmul "Schumcher" va fi lansat în cinematografe în luna decembrie. Primele țări în care oamenii îl vor putea viziona sunt Germania și Elveția.

Acestea vor fi primele apariții în fața camerelor atât pentru Corinna Schumacher, cât și pentru Rolf Schumacher. Potrivit presei internaționale, viața familiei fostului pilot s-a schimbat la 360 de grade din momentul în care Michael Schumacher a paralizat, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile și neputând să vorbească. Toată averea familiei a fost cheltuită pe zecile de tratamente și îngrijiri specializate de care Schumacher a avut nevoie pentru recuperarea sa.
Deși soția sa a refuzat să vorbească de fiecare dată când ar fi avut ocazia, de data aceasta, Corinna Schumacher a acceptat să acorde un interviu care va fi parte din documentarul care va fi lansat la sfârșitul anului.
Aceeași decizie a luat-o și Rolf Schumacher (73 de ani), însă jurnaliștii britanici mai scriu că imagini cu Michael Schumacher după accident nu vor apărea în acest film.

Trailerul acestui documentar va apărea la festivalul de la Cannes, care va începe în această săptămână.

Producătorii Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons susțin că filmul a fost făcut cu ocazia zilei de naștere a legendarului pilot. Acesta a împlinit 50 de ani în ianuarie. De asemenea, producătorii anunță că pelicula va conține imagini care aparțin familiei Schumacher și care nu au mai fost văzute până acum.

"Filmul scoate în evidență nu doar o carieră incomparabilă, ci și multele aspecte ale personalității unui om complex. Îl va întruchipa ca pe un pilot de Formula 1 feroce, un sportiv ambițios, cu un fler unic, un om de echipă extraordinar și un familist convins", a afirmat producătorii.

Benjamin Seikel, de la B14 Film, a afirmat: "Suntem foarte fericiți pentru încrederea pe care familia lui Michael Schumacher ne-a acordat-o. Fără susținerea lor, acest documentar nu ar fi existat E timpul pentru acest film. Dar, desigur, suntem conștienți și de responsabilitatea pe care o purtăm, potrivit digi24.

CFR Cluj, din nou campioană a României! Echipa a câștigat al cincilea trofeu din istoria sa... Real Madrid îi dă afară pe Bale, Isco şi Kroos, PSG dă 210 de milioane de euro pe ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x