Antena Căutare

Denis Alibec, un gol pe sezon, injurii fără număr către Nicolae Dică. Cum l-a catalogat atacantul pe antrenorul FCSB: ”Ești o....”

Dacă în acte încă mai aparține de FCSB, Denis Alibec și-a încheiat din punct de vedere fotbalistic aventura la echipa susținută de Gigi Becali. Cel mai slab atacant din istoria recentă a clubului roș-albastru, Alibec a marcat un singur gol în acest sezon, însă a ”recuperat” la capitolul ieșiri în decor.

Conform Gazetei Sporturilor, între Denis Alibec și antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a existat un conflict verbal extrem de acid în cantonamentul echipei, în urma căruia jucătorul a fost exclus din lot.

O personalitate extrem de puternică, Alibec a fost deranjat de faptul că Dică îi făcea observații în timpul antrenamentelor. Sursa citată scrie că Denis a depășit comentariile obișnuite și nu doar că i-a răspuns antrenorului, dar de data asta l-a jignit extrem de grav. Iată dialogul dintre Alibec și Dică de la antrenament:
Denis Alibec: "Bă, da' mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei, întruna!"
Nicolae Dică: "Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua".
Alibec: "Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești o pușcărie de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!"

Gigi Becali a aflat imediat de acest incident, iar luni seară a ieșit în presă și a anunțat că Alibec e out de la FCSB.

”Ia du-te cu Maserati şi plimbă-te pe câmp! O să vedeţi voi ce a făcut Alibec. E la revedere. Nu mai vreau să zic. Poate ia bani pe el să scăpăm de el. Ăsta ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică echipa", a spus Becali, ieri.

Denis Alibec a avut cel mai prost sezon din carieră. Are un singur gol în prima ligă din România, în 20 de meciuri jucate la FCSB.

Alibec a avut ieșiri necontrolate la adresa lui Dică și în timpul meciurilor. În timpul partidei dintre Viktoria Plzen și FCSB (2-0), Alibec l-a înjurat pe Nicolae Dică. Denis Alibec a vrut să bată o lovitură liberă, dar Bălașa nu a vrut să-l lase. În cele din urmă disputa a fost tranșată de cineva de pe banca tehnică care a decis să execute Bălașa. După meci antrenorul Dică a declarat că decizia i-a aparținut.

Denis Alibec, un gol pe sezon, injurii fără număr către Nicolae Dică. Cum l-a catalogat atacantul pe antrenorul FCSB: ”Ești o....”

Interesant este că există filmări în timp ce Alibec se roagă de Bălașa să-l lase să execute. După ce se uită spre banca tehnică și vine decizia, se poate citi clar pe buze cum Alibec îl înjură pe cel care a luat decizia.

captura foto: telekomsport.ro

Real Madrid, gata de mega-lovitura anului! Campioana Europei a decis pe cine oferă 300 de milioane de Euro dintre Salah ... Juventus - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x