Antena Căutare

Dieta surprinzătoare a Simonei Halep. Alimentul care nu lipsește niciodată din meniul campionei. „Mă face să mă simt mai bine”

Simona Halep ține are un stil de viața sănătos și nici nu s-ar putea altfel având în vedere condiția fizică de care are nevoie în meciurile sale. Dar chiar și una dintre cele mai bune tenismene din lume are mici plăceri nevinovate. Care este desertul preferat al campioanei.

Dieta surprinzătoare a Simonei Halep. Alimentul care nu lipsește niciodată din meniul campionei. „Mă face să mă simt mai bine” Galerie
Simona Halep are un regine foarte strict bazat pe carbohidrați, proteine și un mic secret. | Hepta

Simona Halep este una dintre cele mai bune bune tensimene din lume și are o condiție fizică de invidiat. La 30 de ani, sportiva are o siluetă de invidiat și nici nu ar fi posibil altfel date fiind antrenamentele pe care le face pentru a fi în top.

Cu toate acestea, pe lângă regimul strict, chiar și ea își permite mici plăceri vinovate. Îndrăgita jucătoare de tenis a dezvăluit ce mănâncă într-o zi obișnuită, dar și care este desertul ei preferat.

Citește și: Ce a transmis Simona Halep, după înfrângerea din semifinalele de la Wimbledon 2022: „Nu am nicio explicație”

Alimentul surpriză care nu lipsește niciodată din meniul Simonei Halep

Fostul lider mondial spune că are un regim foarte strict, deși își mai permite și să „calce strâmb”. Constănțesca a dezvăluit că dieta ei se bazează, în mare parte, pe carbohidrați și proteine. Însă, înainte de turnee are, urmează o dietă și mai drastică. Cu toate acestea, nu se poate abține de la dulciuri, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată când aceasta vorbește despre cea mai mare slăbiciune a ei - cheescake-ul. După victoria de la Montreal, 7-5, 6-3 în finală în compania lui Madison Keys, Simona Halep dezvăluia ”dieta” care a condus-o spre titlu în Canada.

„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă, jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi”, a spus numărul 16 WTA.

„Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine. Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în functie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghetată. '', a declarat Simona Halep.

Pe lângă această plăcere vinovată, ea a mai dezvăluit că semenține în formă consumând fructe de mare, dar și paste. Simona Halep preferă întotdeauna mesele cu puține calorii înainte de antrenamente.

De asemenea, între mese, ca mici gustări, tensimena preferă bananele, dar și batoanele energizante. Simona le consumă chiar în timpul meciului sau după competiții, însă și hidratarea are un rol extrem de important în viața sportivei.

Câți bani a câștigat Simona Halep din tenis până în 2022. La 31 de ani are o avere colosală

La 31 de ani, Simona Halep a reușit să adune o avere fabuloasă din premiile câștigate pe terenul de tenis. Româncă chiar a depășit-o pe Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obținute din sportul alb.

Citește și: Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din tenis. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.

Serena Williams (94.518.971 de dolari) şi Venus Williams (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Reacția Ioanei Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase a făcut declaraţii controversate și livrează conținut pentru adul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x