Antena Căutare

Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc să facă pasul cel mare în relația lor. Jucătoarea de tenis și partenerul său urmează să se căsătorească religios anul acesta. Iată când va purta sportiva rochia de mireasă.

Colaj cu Simona Halep și Toni Iuruc în două ipostaze diferite Galerie
Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc să facă pasul cel mare în relația lor | Hepta & Profimedia

Simona Halep este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Jucătoarea de tenis preferă să își țină povestea de dragoste cu soțul său cât mai departe de luminile reflectoarelor și ochii curioșilor, motiv pentru care postările din mediul online cu Toni Iuruc sunt tot mai rare.

De altfel, sportiva a decis să se căsătorească civil cu bărbatul care a cucerit-o, fără a da vestea fanilor săi. Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat pe data de 15 septembrie 2021, iar evenimentul a fost unul restrâns, având loc la Constanța.

Citește și: Câți bani a câștigat Simona Halep din tenis până în 2022. La 31 de ani are o avere colosală

Pentru că relația lor este una puternică, sportiva și partenerul său s-au decis să facă pasul spre altar. Se pare că cei doi au început pregătirile pentru un momente important din viața lor, mai exact cununia religioasă.

Când va avea loc nunta religioasă dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Jucătoarea de tenis și Toni Iuruc urmează să se căsătorească religios pe data de 13 noiembrie 2022, la aproximativ 1 an și 2 luni de la cununia civilă.

Cei doi s-au gândit deja la toate. Aceștia vor avea mai bine de 300 de invitați la evenimentul special, care va avea loc într-un local de lux din Sinaia. De altfel, printre cei care au primit o invitație la nuntă se numără oameni importanți din lumea sportului, potrivit spynews.ro.

Un lucru este cert, Toni Iuruc și Simona Halep așteaptă cu nerăbdare să facă pasul spre altar. De asemenea, fanii sunt tot mai curioși să o vadă pe frumoasa sportivă purtând rochia albă de mireasă.

Simona Halep își dorește să aibă trei copii

Simona Halep s-a declarat pregătită să devină mamă. Jucătoarea de tenis își dorește foarte tare să se bucure cât mai curând de această experiență unică, deși meseria sa îi ocupă foarte mult timp.

De altfel, sportiva a mărturisit că vrea să aibă trei copii. Soția lui Toni Iuruc a spus că s-a obișnuit cu acest gând, chiar dacă la început era destul de speriată de rolul de mămică.

Citește și: Cum arată mama Simonei Halep și ce urare i-a făcut jucătoarea de tenis de ziua ei

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. (...) Mi-am intrat în rol, nu-mi mai e teamă, nu mai sun speriată. (...) Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată”, a dezvăluit Simona Halep, conform sursei citate mai sus.

(P) Bicicletele fitness Airbike, "apogeul" antrenamentelor înainte de concediul la mare!... Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după 17 ani de căsnicie. Cine e femeia alături e care fotbalistul ar fi începu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x