Antena Căutare

Dinamo a ramas fara antrenor! Dorinel Munteanu si-a dat demisia

Dinamovistii n-au parte de liniste nici macar de sarbatori. Dupa o discutie purtata cu Nicolae Badea, Dorinel Munteanu si-a prezentat demisia. Decizia a fost confirmata pe un site de socializare si de catre secundul Yesilova.

Aventura lui Dorinel Munteanu la Dinamo s-a incheiat! "Neamtul" nu s-a inteles cu Nicolae Badea in privinta bugetului pentru perioada de transferuri si l-a anuntat pe presedintele clubului ca nu se va mai prezenta la reunirea lotului.

Decizia lui Munteanu are legatura si cu problemele financiare cu care se confrunta Dinamo. Jucatorii sunt neplatiti de luni bune, in timp ce Dorinel n-a primit niciun ban pentru perioada in care a antrenat in Stefan cel Mare.

Plecarea stafului tehnic a fost confirmata pe o retea de socializare de catre secundul lui Dorinel, Yuksel Yesilova, care a precizat si urmatoarea destinatie. "La revedere, Dinamo! Bun venit, Mordovia Saransk".

"Imi pare rau ca suspend in acest moment un proiect la care m-am angajat in urma cu doua luni. Am cerut si am gasit intelegere din partea clubului pentru a-mi indeplini un vis in cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemultumire legata de Dinamo, asa cum s-a vehiculat eronat in presa. Vreau sa-mi indeplinesc visul de a antrena in Germania, unde este si familia mea", a declarat Dorinel Munteanu pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Cornel Talnar, Claudiu Niculescu si Ioan Andone sunt variantele pe care actionarii le iau in calcul pentru inlocuirea lui Dorinel Munteanu.

Sumudica s-a dat cu arabii! Va antrena in Emirate si se va duela cu Olaroiu si Radoi... FOTO! Asa vor arata "diavolii" pe Old Trafford! Noul echipament al lui Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x