Antena Căutare

Dinamo - Concordia 2-0/ "Cainii" merg ceas

Dinamo isi consolideaza prima loc in campioant dupa victoria cu scorul de 2-0 in fata formatiei Concordia Chiajna. Golurile “cainilor” au fost marcate de Danciulescu (40) si Bakaj(90+3).


Baltoi le-a dat emotii mari ciinilor cu un sut in cros pe care Balgradean l-a respins in corner. Jocul apatic al dinamovistilor a fost salvat de Danciulescu.

Danciu-gol a deschis scorul cu o lovitura de cap de la 14 metri excelent plasata(40).

Dinamo a avut aceeasi evolutie fara nerv si in repriza secunda. Niculae l-a incercat pe Gospodinov cu un sut de la distanta, mingea a trecut putin pe linga poarta(65).

Acelasi Niculae a scapat singur cu portarul Concordiei, dar driblingul sau previzibil i-a permis lui Gospodinov sa agate mingea si sa-si salveze echipa(76).

Dragos Grigore a fost aproape de a-si trada propria echipa. Fundasul a deviat cu capul o centrare, dar atent, Balgradean s-a intins si a resins in corner. Bakaj a stabilit scorul final, 2-0, printr-un sut la vinclu de la marginea careului de 16 metri.

Dinamo a obtinut o noua victorie si continua sa conduca in lupta pentru titlu.

Au evoluat echipele:

Dinamo:
Balgradean - Luchin, Grigore, Moti, Diabate - Rus, Kone, Munteanu (Chitu '68), Alexe (Bakaj '68) - Niculae, Danciulescu (Tucudean '85). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Concordia Chiajna:
Gospodinov - P. Marin, Bozga, Stoica, Vitinha - Radu (Pana '51), Stere - Popa, Trica (Mihalcea '59), Vl. Munteanu - Baltoi. Antrenor: Laurentiu Dinita.

Ronny Levy a demisionat... Gaz Metan Medias - U Cluj 2-5/ Hattrick pentru Adrian Cristea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x