Antena Căutare

Dinamo - FC Vaslui 1-2/ Tradati din nou de aparare

Dinamo a fost tradata inca o data de defensiva, fiind invinsa pe teren propriu de FC Vaslui, scor 1-2, desi a condus cu 1-0. Wesley contribuit decisiv la golurile moldovenilor, iar dinamovistul N' Doye a ratat o lovitura de la 11 metri in ultimul minut de joc.

Cainii au inceput bine meciul si au deschis scorul in minutul 18, prin Liviu Ganea, care a marcat cu capul dupa o centrare venita de la Bordeanu.

Moldovenii au avut nevoie de Wesley si de sase minute pentru a intoarce rezultatul. Brazilianul a contribuit decisiv la primul gol (min 33), dupa ce a centrat in fata portii pentru Pouga, insa Bordeanu a deviat nefericit in propria poarta. In minutul 39, atacantul oaspetilor si-a dus echipa in avantaj cu o lovitura de cap din centrarea lui Sanmartean.

Desi dinamovistii au atacat in valuri pana la final, ba chiar au ratat si o lovitura de la 11 metri (N'Doye a trimis in transversala in minutul 90), cele trei puncte au plecat la Vaslui.

Echipe:

Dinamo: Curca - Rubio, Garat, Moti, Bordeanu - Torje, Margaritescu, N'Doye, Ad. Cristea - L. Ganea, Danciulescu

FC Vaslui: Kuciak - Genchev, Papp, Farkas, Hugo Luz - Campano - Sanmartean, Wesley, Milanov - Adailton, Pouga
Bookmark



Box: Steluta Duta va lupta pentru aur la CM din Barbados... Serie A/ Rezultate etapa 3: Inter si Juventus se impun fara probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x