Antena Căutare

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Etapa a 12-a din Playout programează un meci între trecutul și prezentul lui Adrian Mutu. Dinamo, liderul părții de jos a campionatului, primește vizita celor de la FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo - Voluntari este live video online, miercuri, de la ora 20:45.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Pentru a mai avea șanse la salvarea directă de la retrogradare, Adi Mutu și FC Voluntari trebuie să nu piardă pe terenul liderului autoritar din Playout. Misiunea ilfovenilor va fi una grea spere imposibilă, întrucât Dinamo traversează o perioadă de excepție, cu 8 victorii în ultimele 9 meciuri.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Adi Mutu are un palmares negativ de la venirea pe banca celor de la Voluntari. Din 6 meciuri, fostul șef de la Dinamo a pierdut 3, a câștigat 2 și un meci s-a terminat la egalitate. În runda trecută, Voluntari a remizat, 1-1, acasă cu FC Botoșani. Dincolo, Dinamo s-a distrat pe terenul celor de la Concordia Chiajna, acolo unde s-a impus cu 4-0.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Meciul Voluntari - Dinamo din turul Playout-ului, scor 2-4, a însemnat ultimul meci pentru Claudiu Niculescu pe banca ilfovenilor. Era meciul care îi deschidea calea lui Mutu către prima aventură ca antrenor în Liga 1. Acum, în Ștefan cel Mare, Adi Mutu trebuie să scoată punct sau puncte cu echipa pe care, spune el, ”a contruit-o”.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Din perspectiva bookmakerilor, Mutu are șanse mici să realizeze minunea în ”Groapă”. Cotă 3,90 are FC Voluntari pentru victorie, 1,85 primește Dinamo, iar remiza e coată la 3,70.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO. Dinamo are un palmares 100% pozitiv cu FC Voluntari. Din 8 meciuri jucate până acum, 8 au fost câștigate de ”câini”. Cota pentru încă o victorie e excelentă. Rămâne de văzut câtă milă va avea Florin Bratu pentru fostul său coleg de la Dinamo. Din cele 8 meciuri, în 7 am avut peste 2,5 goluri. Pontul acesta îl putem juca și la acest meci la o cotă de 1,77!

FCSB, adversari dificili în drumul către grupele Europa League. Ce echipe din campionatele de top apar în calea roș-alba... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa A: Rusia, Egipt, Arabia Saudită și Uruguay + prog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x