Antena Căutare

Djokovici a castigat US Open, 3-1 cu Nadal!

Novak Djokovici, 24 de ani, l-a invins in finala de la US Open, la New York, pe Rafael Nadal, 26 de ani, in patru seturi, 6-2, 6-4, 6-7 (3-7), 6-1.

Sarbul are deja sase finale castigate in fata lui Nadal, dar acesta este primul US Open din cariera. "Este greu sa repeti ce a facut Djokovici in acest an. A fost un meci foarte dificil, jucat la limita, Nole e un jucator de revenire. Am jucat bine, am pierdut multe finale anul acesta in fata lui, trebuie sa accept ca e cel mai bun, sa ma antrenez in continuare si sa progresez. Felicitari Nole pentru un an greu de repetat", a spus Rafael Nadal.

"Suna ireal, e un sentiment deosebit, am avut un an fantastic, ce continua. De fiecare cand joc cu Rafa e o provocare, sper sa avem astfel de meciuri si pe viitor. E o placere sa joc aici, sa castig. N-as fi reusit fara echipa mea, fara antrenor, fara fani. E un turneu special si abia astept sa revin la anul", a declarat Djokovici.

1,8 milioane de dolari a castigat Novak Djokovici ca premiu la US Open.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Nemtenii castiga in inferioritate numerica / Petrolul - Ceahlaul 0-1... Gaz Metan CFR Severin - FC Bihor 3-0 / Circuitul punctelor in natura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x