Antena Căutare

Nemtenii castiga in inferioritate numerica / Petrolul - Ceahlaul 0-1

Ceahlaul Piatra-Neamt a invins cu scorul de 1-0 pe Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a 6-a din Liga I care s-a desfasurat la Buzau.

Moldovenii, care au evoluat in inferioritate numerica aproape o repriza, au obtinut a doua victorie a sezonului, tot in deplasare, la fel ca si pe prima, si, cu 8 puncte, au urcat pana pe locul 9 al clasamentului.

Prima repriza a fost saraca in evenimente, echipa lui Valeriu Rachita ratand deschiderea scorului prin Sipovic, Oprita si Komazec, in timp ce sansele importante ale nemtenilor au fost irosite de Forminte si Gafita.

Partea a doua a inceput cu eliminarea lui Gafita din minutul 49, atacantul oaspetilor primind al doilea cartonas galben dupa un fault asupra lui Pompiliu Stoica. Petrolul s-a aruncat imediat in atac, insa Jovic si imprecizia jucatorilor ploiesteni a schimbat tabela neschimbata.

Golul va vei in cele din urma, in minutul 73, insa in poarta lui Zendeli, care a fost invins de Stana dupa un contraatac perfect al vizitatorilor. Prahovenii au fost incapabili sa-si mai creeze vreo ocazie importanta pana la final, astfel ca Ceahlaul obtine toate punctele si se confirma o specialista a meciurilor din deplasare.

Petrolul: Zendeli - Straut, Sipovic, Petrovic, P. Stoica - Fl. Dumitru (59' Catarama), D. Enescu (70' Roman) - Barbulescu (36' Buhusi), V. Negru, Oprita - Komazec
Antrenor: Valeriu Rachita

Ceahlaul: Jovic - Dumitras, Forminte, L. Cazan, Barna - Garcia (80' Mathaus), Monroy - Badescu (62' Constantinescu), Achim, Stana (90' Cebotaru) - Gafita.
Antrenor: Constantin Enache

sursa: antena3

foto: gsp.ro

MM Stoica a batut un nuntas in hotelul de la Medias... Djokovici a castigat US Open, 3-1 cu Nadal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x